PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="historyman" data-source="post: 958882" data-attributes="member: 24699"><p><strong>Ynt: 'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi</strong></p><p></p><p>Eğer arıtılmadan geri döndürülecekse emvayi çeşit atıkla kirlenmiş sular faydadan çok zarar getirir. Diğer taraftan Yılmaz ' ın dediği gibi neden şimdiye denk geldi? Son olarak o konuşan birileri seçim meydanlarında bağırmasa sözleşmeli memurlar kadroya geçmeyecekti sözleşmelimemurlar bir gecede kadrolu oldular yine o birileri taşeron lafını etmeseydi bugün karayolları işçileri kadrolu olmayacaktı hizmet sektöründe ve kamuda çalışan işçilerin kadroya geçişi kimsenin aklında değildi son olarak her yıl ortalama 40 küsur bin öğretmen emekli oluyor o çalışan birileri de ortalama 40-45 bin atama yapıp emeklilerin yerini doldururken öğretmen adaylarının gözü boyanıyor sanki fazladan atama yapılmış gibi son olarak bugün 350 bin telaffuzunda o konuşan birileri anlatıldığı zaman olmaz deniyor niye olmayacakmış 40 bin emekli yerine atama, halihazırda çalışan ücretli sayısı kadar atama, emekli olanların koşullarının iyileştirilmesiyle emekliliği geçenlerin yerine atama ve son olarak özel eğitim kurumlarına yapılacak atamayla atanamayan öğretmen diye bir şey kalmayacak peki sizin konuşmayan ve yapan arkadaşlarınız seçim zamanlarında köşeye sıkışmasa neyi yapacaktı arkadaşlar? Objektif olup olanı görmekte fayda var evet ama yerinde saymayı da geçtim geriye giden bir memlekette yaşadığımızı görmek için çok zor olmasa gerek sadece günlük haber takip eden bir insan bile fazlasıyla anlar neredeyiz, nereye yuvarlanıyoruz. Bu sitede bulunup gübreye %18kdv ödeyen mazota ÖTV ödeyen hiçbir Allah ' ın kulunun bunu adil bulmasını anlamlandıramıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="historyman, post: 958882, member: 24699"] [b]Ynt: 'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi[/b] Eğer arıtılmadan geri döndürülecekse emvayi çeşit atıkla kirlenmiş sular faydadan çok zarar getirir. Diğer taraftan Yılmaz ' ın dediği gibi neden şimdiye denk geldi? Son olarak o konuşan birileri seçim meydanlarında bağırmasa sözleşmeli memurlar kadroya geçmeyecekti sözleşmelimemurlar bir gecede kadrolu oldular yine o birileri taşeron lafını etmeseydi bugün karayolları işçileri kadrolu olmayacaktı hizmet sektöründe ve kamuda çalışan işçilerin kadroya geçişi kimsenin aklında değildi son olarak her yıl ortalama 40 küsur bin öğretmen emekli oluyor o çalışan birileri de ortalama 40-45 bin atama yapıp emeklilerin yerini doldururken öğretmen adaylarının gözü boyanıyor sanki fazladan atama yapılmış gibi son olarak bugün 350 bin telaffuzunda o konuşan birileri anlatıldığı zaman olmaz deniyor niye olmayacakmış 40 bin emekli yerine atama, halihazırda çalışan ücretli sayısı kadar atama, emekli olanların koşullarının iyileştirilmesiyle emekliliği geçenlerin yerine atama ve son olarak özel eğitim kurumlarına yapılacak atamayla atanamayan öğretmen diye bir şey kalmayacak peki sizin konuşmayan ve yapan arkadaşlarınız seçim zamanlarında köşeye sıkışmasa neyi yapacaktı arkadaşlar? Objektif olup olanı görmekte fayda var evet ama yerinde saymayı da geçtim geriye giden bir memlekette yaşadığımızı görmek için çok zor olmasa gerek sadece günlük haber takip eden bir insan bile fazlasıyla anlar neredeyiz, nereye yuvarlanıyoruz. Bu sitede bulunup gübreye %18kdv ödeyen mazota ÖTV ödeyen hiçbir Allah ' ın kulunun bunu adil bulmasını anlamlandıramıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt