PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 959109" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: 'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi</strong></p><p></p><p>o gün hiç girmediğimiz 2. dünya savaşı vardı (demek girsek bitmiştik).. bugün şuan her tarafımızda/sınırımızda savaş var.. say say bitmez bahaneler, ayrıntılar vs.. neyse neticeye/icraata bakmak lazım derim..</p><p></p><p>***</p><p></p><p>KOP için değil tüm büyük yatırımlar için; Kesinlikle ekoloji-çevre dikkate alınmalı derim.. ama ayrıntısını içini bilmiyorum.. yalnız ne yazıkki bugüne kadar ne tarım-ne çevre çok önemli olmadı milletin-devletin gözünde onu biliyorum..</p><p></p><p>Recep Konuk ' tan ümitliyim inşallah yanılmam..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 959109, member: 46698"] [b]Ynt: 'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi[/b] o gün hiç girmediğimiz 2. dünya savaşı vardı (demek girsek bitmiştik).. bugün şuan her tarafımızda/sınırımızda savaş var.. say say bitmez bahaneler, ayrıntılar vs.. neyse neticeye/icraata bakmak lazım derim.. *** KOP için değil tüm büyük yatırımlar için; Kesinlikle ekoloji-çevre dikkate alınmalı derim.. ama ayrıntısını içini bilmiyorum.. yalnız ne yazıkki bugüne kadar ne tarım-ne çevre çok önemli olmadı milletin-devletin gözünde onu biliyorum.. Recep Konuk ' tan ümitliyim inşallah yanılmam.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt