PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sagalassos" data-source="post: 959115" data-attributes="member: 55193"><p><strong>Ynt: 'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi</strong></p><p></p><p>Bazı arkadaşlar global dünyaya gözlerini kapatmış, okuduğu bir kaç kelime ve satırla ve aldığı duyumlarla burada , herkesten çok bildiğini üstü kapalı ima etmektedir. Ben bugün çiftçi olabilirim, ama 2 tane 4 yıllık üniversite bitirip, devlet memuru olarak en önemli mevkilerde zamanında işçi, sonrasında yönetici olarak çalıştım. Alnımın akıylada emekli oldum. Zart partisi zurt partisi umrumda değil. Ben olaya insan merkezli yaklaşıyorum, yani ABD nin yaptığı gibi. Milletimizin refahı ve mutluluğu herşeyin üstündedir. Bu konuyu basite indirgeyip, siyasi görüşlerimiz doğrultusunda kötülemek veyahut şova dönüştürmek mantıklı düşünen adamların işi olmamalıdır. Zamanında GAP içinde aynı şeyler yapılmıştı. Hiç bir komşu ülke ve AB ülkeleri bizim gerek GAP , gerek KOP projelerini asla istemediler. Afganistan ve pakistan gibi kalıp, itin köpeğin oyuncağı olmamız onların hep işine gelmiştir. Bu ülkeye ve bu millete bu tür hizmetleri sunan her kim olursa olsun elini öpmek lazım. Rahmetli Turgut ÖZAL ' dan da allah razı olsun. </p><p></p><p>GAP projesi : Proje alanı Fırat-Dicle Havzası ile yukarı Mezopotamya ovalarında yer alan 9 ili (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak) kapsamaktadır. GAP kapsamındaki illerin alan ve nüfus büyüklüğü, Türkiyenin ortalama % 10 u civarındadır.</p><p></p><p>GAPın temel hedefleri; Güneydoğu Anadolu Bölgesi ' nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesini yükseltmek, bu Bölge ile diğer bölgeler arasındaki gelişmişlik farkını gidermek, kırsal alandaki verimliliği ve istihdam olanaklarını artırarak ulusal düzeyde ekonomik gelişme ve sosyal istikrar hedeflerine katkıda bulunmaktır. </p><p></p><p>KOP Bölgesi, 65 bin kilometrekare alanı ile Türkiye ' nin yaklaşık %8,5 ' ini, 3 milyon nüfusu ile de Türkiye nüfusunun yaklaşık %4 ' ünü oluşturmaktadır. KOP İdaresi ' nin görev alanı olan KOP Bölgesi ' ndeki 4 İlde; 50 ilçe, 263 belde ve 1002 köy bulunmaktadır. </p><p></p><p>Çevre ve Ekolojik hayatın ne olacağını merak eden varsa <a href="http://www.kop.gov.tr/" target="_blank">http://www.kop.gov.tr/</a> sitesinden fazlasıyla bilgi sahibi olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sagalassos, post: 959115, member: 55193"] [b]Ynt: 'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi[/b] Bazı arkadaşlar global dünyaya gözlerini kapatmış, okuduğu bir kaç kelime ve satırla ve aldığı duyumlarla burada , herkesten çok bildiğini üstü kapalı ima etmektedir. Ben bugün çiftçi olabilirim, ama 2 tane 4 yıllık üniversite bitirip, devlet memuru olarak en önemli mevkilerde zamanında işçi, sonrasında yönetici olarak çalıştım. Alnımın akıylada emekli oldum. Zart partisi zurt partisi umrumda değil. Ben olaya insan merkezli yaklaşıyorum, yani ABD nin yaptığı gibi. Milletimizin refahı ve mutluluğu herşeyin üstündedir. Bu konuyu basite indirgeyip, siyasi görüşlerimiz doğrultusunda kötülemek veyahut şova dönüştürmek mantıklı düşünen adamların işi olmamalıdır. Zamanında GAP içinde aynı şeyler yapılmıştı. Hiç bir komşu ülke ve AB ülkeleri bizim gerek GAP , gerek KOP projelerini asla istemediler. Afganistan ve pakistan gibi kalıp, itin köpeğin oyuncağı olmamız onların hep işine gelmiştir. Bu ülkeye ve bu millete bu tür hizmetleri sunan her kim olursa olsun elini öpmek lazım. Rahmetli Turgut ÖZAL ' dan da allah razı olsun. GAP projesi : Proje alanı Fırat-Dicle Havzası ile yukarı Mezopotamya ovalarında yer alan 9 ili (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak) kapsamaktadır. GAP kapsamındaki illerin alan ve nüfus büyüklüğü, Türkiyenin ortalama % 10 u civarındadır. GAPın temel hedefleri; Güneydoğu Anadolu Bölgesi ' nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesini yükseltmek, bu Bölge ile diğer bölgeler arasındaki gelişmişlik farkını gidermek, kırsal alandaki verimliliği ve istihdam olanaklarını artırarak ulusal düzeyde ekonomik gelişme ve sosyal istikrar hedeflerine katkıda bulunmaktır. KOP Bölgesi, 65 bin kilometrekare alanı ile Türkiye ' nin yaklaşık %8,5 ' ini, 3 milyon nüfusu ile de Türkiye nüfusunun yaklaşık %4 ' ünü oluşturmaktadır. KOP İdaresi ' nin görev alanı olan KOP Bölgesi ' ndeki 4 İlde; 50 ilçe, 263 belde ve 1002 köy bulunmaktadır. Çevre ve Ekolojik hayatın ne olacağını merak eden varsa [url]http://www.kop.gov.tr/[/url] sitesinden fazlasıyla bilgi sahibi olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
'Asırlık rüya' gerçekleşti-Konya Ovası Projesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt