PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Asistan Arka Kepçeler Hk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Remzii" data-source="post: 1451363" data-attributes="member: 98744"><p>3m boşaltma yüksekliği olan(kaldırma 3.50m )150 cm kova genişliğine sahip Akar tarım markalı asistan kepçe aldım 3 ay önce çok iyi makine fiyatına göre iyi iş çıkarıyor tek pistonlu arka kepçeler le iş yapmak hem zor hemde uzun sürüyor öte yandan ön yükleyici kepçeler de neredeyse bir traktör parası keşke daha önce alsaymışım dedirtiyor insan a Aldığımdan beri çiftlikte beton zemin üzerinden gübre doldurdum, tarla dan birkaç komşu ya gübre doldurdum yumuşak zeminden toprak aldık kanal yaptım,kurban da hayvanı kestikten sonra kepçe bağlayıp sıyırma işi yaptık nasip olursa seneye de balya şiş i yaptırıp büyük balya işi yapmak istiyorum ama düzgün iş yapar mı bilemiyorum traktör 58 hp 4 çeker erkunt tarla tipi beton zeminde yanmiş ağır gübreyi kepçe ya fazla doldurunca boşaltma esnasında biraz ön kaldırabiliyor büyük balya da sıkıntı olabilir belki asistan kepçe ile büyük balya işi yapan var mı aramızda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Remzii, post: 1451363, member: 98744"] 3m boşaltma yüksekliği olan(kaldırma 3.50m )150 cm kova genişliğine sahip Akar tarım markalı asistan kepçe aldım 3 ay önce çok iyi makine fiyatına göre iyi iş çıkarıyor tek pistonlu arka kepçeler le iş yapmak hem zor hemde uzun sürüyor öte yandan ön yükleyici kepçeler de neredeyse bir traktör parası keşke daha önce alsaymışım dedirtiyor insan a Aldığımdan beri çiftlikte beton zemin üzerinden gübre doldurdum, tarla dan birkaç komşu ya gübre doldurdum yumuşak zeminden toprak aldık kanal yaptım,kurban da hayvanı kestikten sonra kepçe bağlayıp sıyırma işi yaptık nasip olursa seneye de balya şiş i yaptırıp büyük balya işi yapmak istiyorum ama düzgün iş yapar mı bilemiyorum traktör 58 hp 4 çeker erkunt tarla tipi beton zeminde yanmiş ağır gübreyi kepçe ya fazla doldurunca boşaltma esnasında biraz ön kaldırabiliyor büyük balya da sıkıntı olabilir belki asistan kepçe ile büyük balya işi yapan var mı aramızda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Asistan Arka Kepçeler Hk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt