PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Aşkın Alfabesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 274072" data-attributes="member: 455"><p><strong>Aşkın Alfabesi</strong></p><p></p><p>Elim uzanır yine telefonlara</p><p></p><p>Bir akşam vakti</p><p></p><p>Geçmişte kalanları düşünürken</p><p></p><p>İçimden aşkın alfabesini çıkarma isteği</p><p></p><p>Hıçkırıklarına boğulurken</p><p></p><p>Kafamın boşlukları</p><p></p><p>Bir de bende aşk konusunda okuma yazma yokken</p><p></p><p>Ve aşkımızın en güzel şarkısı çalmaktayken</p><p></p><p>Öyle ki son notasına vurulmak üzere olan</p><p></p><p>Öyle ki içlerimin derinlerine dalan</p><p></p><p>Sakın</p><p></p><p>Sakın bir daha o şarkıyı söyleme</p><p></p><p>Kalbimin köşesi eksik kalsın öyle</p><p> </p><p></p><p>Elin benimkini tutamayacak kadar temiz</p><p></p><p>Kalbin bir o kadar saf</p><p></p><p>Üstü örtülü hayallerini sakın açmaya çalışma</p><p></p><p>Değmez</p><p></p><p>Çok erkensin</p><p></p><p>Benim için</p><p></p><p>Biz</p><p></p><p>Çok erkeniz</p><p></p><p>Ama</p><p></p><p>Hep ben böyle</p><p></p><p>Hep erkence</p><p></p><p>Hep bilmeden sevmeyi</p><p></p><p>İçimde saklıyorum aşkın alfabesini</p><p> </p><p></p><p>Dibini</p><p></p><p>Artık dibini görmek lazım şişelerin</p><p></p><p>Yada yoldan geçene otostop çekip</p><p></p><p>İmana gitmek lazım</p><p></p><p>Son noktasını koymak lazım bu kısa ve acısız hikayenin</p><p></p><p>Yine mi ulan</p><p></p><p>Yine mi</p><p></p><p>Karşımda gözlerin</p><p></p><p>İçine sıçayım ben böyle alfabenin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 274072, member: 455"] [b]Aşkın Alfabesi[/b] Elim uzanır yine telefonlara Bir akşam vakti Geçmişte kalanları düşünürken İçimden aşkın alfabesini çıkarma isteği Hıçkırıklarına boğulurken Kafamın boşlukları Bir de bende aşk konusunda okuma yazma yokken Ve aşkımızın en güzel şarkısı çalmaktayken Öyle ki son notasına vurulmak üzere olan Öyle ki içlerimin derinlerine dalan Sakın Sakın bir daha o şarkıyı söyleme Kalbimin köşesi eksik kalsın öyle Elin benimkini tutamayacak kadar temiz Kalbin bir o kadar saf Üstü örtülü hayallerini sakın açmaya çalışma Değmez Çok erkensin Benim için Biz Çok erkeniz Ama Hep ben böyle Hep erkence Hep bilmeden sevmeyi İçimde saklıyorum aşkın alfabesini Dibini Artık dibini görmek lazım şişelerin Yada yoldan geçene otostop çekip İmana gitmek lazım Son noktasını koymak lazım bu kısa ve acısız hikayenin Yine mi ulan Yine mi Karşımda gözlerin İçine sıçayım ben böyle alfabenin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Aşkın Alfabesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt