PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 778305" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR</strong></p><p></p><p>buke tohumculuktan aldığım pehlivan buğdayı arpayla karışıktı aldığım bayiyi aradım onlarda ellerin de ollan diğer buğdayları n çuvallarını açmışlar bakmışlar aynı durum var buke tohumu aramışlar onlarda yüzde 2 yabancı maade hakkımız var diye kendilerini savun muşlar bende bayiye ben sertifikalı olsun temiz olsun ilerki yıllar tohum edeyim diye aldım o zaman gider önceden eken köylünün birinden gider alırdım hem daha ucuz hem arpa yok bayi tanıdıktı yav idare et ne yapalım dedi şimdi bu firmanın tohumu altın olsa almam sertifikalı parasına karışık tohum satıyorlar 22 çuval almıştım ekime 1 ay kadar vardı çuvalları tek tek döküp annemle beraber içinde arpaları seçtim birkaç kez zehirlenme tehlikesi yaşadık (allah var tohumu iyi ilaçlamışlar bayerle) genede arpa yı kesemedim ofis proteini tuttuğu halde arpadan dolayı o sene düşük fiyattan yazdı sizin anlayacağınız paramızla rezil olduk .......aynı sorun aydan hanım arpasınddaa vardı için den çöp ot cavdar vardı .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 778305, member: 25346"] [b]Ynt: ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR[/b] buke tohumculuktan aldığım pehlivan buğdayı arpayla karışıktı aldığım bayiyi aradım onlarda ellerin de ollan diğer buğdayları n çuvallarını açmışlar bakmışlar aynı durum var buke tohumu aramışlar onlarda yüzde 2 yabancı maade hakkımız var diye kendilerini savun muşlar bende bayiye ben sertifikalı olsun temiz olsun ilerki yıllar tohum edeyim diye aldım o zaman gider önceden eken köylünün birinden gider alırdım hem daha ucuz hem arpa yok bayi tanıdıktı yav idare et ne yapalım dedi şimdi bu firmanın tohumu altın olsa almam sertifikalı parasına karışık tohum satıyorlar 22 çuval almıştım ekime 1 ay kadar vardı çuvalları tek tek döküp annemle beraber içinde arpaları seçtim birkaç kez zehirlenme tehlikesi yaşadık (allah var tohumu iyi ilaçlamışlar bayerle) genede arpa yı kesemedim ofis proteini tuttuğu halde arpadan dolayı o sene düşük fiyattan yazdı sizin anlayacağınız paramızla rezil olduk .......aynı sorun aydan hanım arpasınddaa vardı için den çöp ot cavdar vardı ..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt