PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 854676" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR</strong></p><p></p><p></p><p>Vallahi abi şikayetler yazdığım gibi.Şikayetler vahim konularda değil aslında ama insan yeni bir takım aldığında o takımla bir daha uğraşmak istemiyor arkasına bakmak istemiyor sen de çiftçisin bilirsin.İdris Usta ' yı tanıyorum bende iyiliğine çok iyidir. 3-4 senedir seri olarak iş yapıyor bizim köye yalan atmayım ama 80-100 bin liralık iş yapmıştır bizde bu referansla ısmarladık.Dediğim gibi yapı olarak pulluk iyi fakat tahtaya baktıkça canım sıkılıyor.Komşu yaptırdı ikili onun tahtanın başıyla sonu aynı bizimkinin sonu bitik.Biz söyledik o da gereken neyse yaparım dedi şu an pullukla işimiz olmadığı için bir işlem yapmadık.Sende demişsin sıkıştırın diye.Onu diyorum bende sıkı tembihlemek gerekiyor yapacağı işi.O maliyetleri kısmak istiyor topladığı takımlardan yapıyor biraz ondan kaynaklanıyor.Malını almayın asla demem diyemem.Aslında hiç söylenmemesi gerekli ama sıkı tembih edilmeli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 854676, member: 3128"] [b]Ynt: ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR[/b] Vallahi abi şikayetler yazdığım gibi.Şikayetler vahim konularda değil aslında ama insan yeni bir takım aldığında o takımla bir daha uğraşmak istemiyor arkasına bakmak istemiyor sen de çiftçisin bilirsin.İdris Usta ' yı tanıyorum bende iyiliğine çok iyidir. 3-4 senedir seri olarak iş yapıyor bizim köye yalan atmayım ama 80-100 bin liralık iş yapmıştır bizde bu referansla ısmarladık.Dediğim gibi yapı olarak pulluk iyi fakat tahtaya baktıkça canım sıkılıyor.Komşu yaptırdı ikili onun tahtanın başıyla sonu aynı bizimkinin sonu bitik.Biz söyledik o da gereken neyse yaparım dedi şu an pullukla işimiz olmadığı için bir işlem yapmadık.Sende demişsin sıkıştırın diye.Onu diyorum bende sıkı tembihlemek gerekiyor yapacağı işi.O maliyetleri kısmak istiyor topladığı takımlardan yapıyor biraz ondan kaynaklanıyor.Malını almayın asla demem diyemem.Aslında hiç söylenmemesi gerekli ama sıkı tembih edilmeli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt