PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 857645" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR</strong></p><p></p><p>Yaklaşık 10 yıldır kullandığımız Çekiçkesen gübre serpmenin ön tarafında yer alan ayar skalasının bir tarafı kırıldı , epeyce oldu alalı normal bir durum yani. Fotoğrafını çekip fabrikaya mail attım , 10 dakika geçmedi telefon ile aradılar , çok maliyetli birşey değilmiş , kargolayacaklar , hazır fabrikadan parça alıyorken gübre dağıtıcı diskleri ve savurucu kanatlarıda yenileyelim dedik , bunlar düzgün serpme için çok önemli , hızlı geri dönüş ve işbirlikçi tutum için kendilerini tebrik ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 857645, member: 1424"] [b]Ynt: ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR[/b] Yaklaşık 10 yıldır kullandığımız Çekiçkesen gübre serpmenin ön tarafında yer alan ayar skalasının bir tarafı kırıldı , epeyce oldu alalı normal bir durum yani. Fotoğrafını çekip fabrikaya mail attım , 10 dakika geçmedi telefon ile aradılar , çok maliyetli birşey değilmiş , kargolayacaklar , hazır fabrikadan parça alıyorken gübre dağıtıcı diskleri ve savurucu kanatlarıda yenileyelim dedik , bunlar düzgün serpme için çok önemli , hızlı geri dönüş ve işbirlikçi tutum için kendilerini tebrik ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
ASLA MALINI ALMAYACAĞINIZ FİRMALAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt