PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Aspire yüzde 70 destek ve alım garantisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 766158" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: Aspire yüzde 70 destek ve alım garantisi</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben kırıkkale keskin liyim bizim burda ektiler beyaz kireçli kisli tarlalarda 50kg civarı toprak yapısı biraz iyi yerlerde 90 kg civarı hem toprağı iyi hem yağışlı yerlerde 130kg gördü faturaları bana teslim edildiği için ne kadar çıktığını oradan biliyorum 720 tl den sattılar yanlış bilmiyorsam remzi bey diye bir tohum ektiler yağ oranı ve kuraklık nedeni ile bizim bu civarlara uyan o imiş yalnız aspir ekilen yerlerde yerine tekrar buğday ekenlerin ekini hala yeşerip çıkmadı cıkş zayıf ve az baharın ve ilerisi için verim nasıl olur bilmiyorum şimdiki gidişat kötü verim çok kötü olursa siz değerli forum üyüsi arkadaşları bilgilendiririm takip ediyorum hatta bazı tarllalar(özellikle taban olmayan yarı taban ve kır alanlar) tutmuştu anız olmuştu bizler tohumu ektik onlar kazayagı ve pulllukla bozamadılar yağmur bekleyip yağmurdan sonra ektiler ...</p><p> aspiri promaks diye bir firmaya sattılar firma çalışanı çok değerli birisi idi köylülerin faturalarını ve borsa tescill belgelerini benim işyerine bıraktı kartını verdi ekenler olursa yardımcı olmak için cep tellefonu felan vardı ama kartı bullamadım ama ben deki faturada firma tellefonu var ...031238442653 oradan görüşüp tohumluk veya başka konuda sorunuz olursa bilgi alın diye yazdım</p><p> biraz uzun oldu umarım sizi sıkmamışımdır ama kafanızdaki soruları da cevaplamışımdır...</p><p> TOBE CONTUNED....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 766158, member: 25346"] [b]Ynt: Aspire yüzde 70 destek ve alım garantisi[/b] arkadaşlar ben kırıkkale keskin liyim bizim burda ektiler beyaz kireçli kisli tarlalarda 50kg civarı toprak yapısı biraz iyi yerlerde 90 kg civarı hem toprağı iyi hem yağışlı yerlerde 130kg gördü faturaları bana teslim edildiği için ne kadar çıktığını oradan biliyorum 720 tl den sattılar yanlış bilmiyorsam remzi bey diye bir tohum ektiler yağ oranı ve kuraklık nedeni ile bizim bu civarlara uyan o imiş yalnız aspir ekilen yerlerde yerine tekrar buğday ekenlerin ekini hala yeşerip çıkmadı cıkş zayıf ve az baharın ve ilerisi için verim nasıl olur bilmiyorum şimdiki gidişat kötü verim çok kötü olursa siz değerli forum üyüsi arkadaşları bilgilendiririm takip ediyorum hatta bazı tarllalar(özellikle taban olmayan yarı taban ve kır alanlar) tutmuştu anız olmuştu bizler tohumu ektik onlar kazayagı ve pulllukla bozamadılar yağmur bekleyip yağmurdan sonra ektiler ... aspiri promaks diye bir firmaya sattılar firma çalışanı çok değerli birisi idi köylülerin faturalarını ve borsa tescill belgelerini benim işyerine bıraktı kartını verdi ekenler olursa yardımcı olmak için cep tellefonu felan vardı ama kartı bullamadım ama ben deki faturada firma tellefonu var ...031238442653 oradan görüşüp tohumluk veya başka konuda sorunuz olursa bilgi alın diye yazdım biraz uzun oldu umarım sizi sıkmamışımdır ama kafanızdaki soruları da cevaplamışımdır... TOBE CONTUNED.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Aspire yüzde 70 destek ve alım garantisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt