PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Aspir
ASPİR EKİMİ NE ZAMAN BASLİYOR..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kılıç Arslan KARATAŞ" data-source="post: 946907" data-attributes="member: 59164"><p><strong>Ynt: ASPİR EKİMİ NE ZAMAN BASLİYOR..</strong></p><p></p><p>ofas bey iyi hos diyorsun da bak ben gecen sene 11 dönüm aspir ettim. ve 2.5 tondan fazla aspir aldim. Ve bu sene yerleri ekin ektim gayet cok guzel yani Allah yagmuru verirse hersey iyi olur anlayacagin birsey yapiyorsan bakacaksin ama bizim Türkiye de hersey pahali oldugu icin birsey kazanamiyoruz. mesala bir urunden %100 sattigini dusun bunu %70 masrafa gidiyor %30 da senin 12 aylik urunun basini bekledigine say. bir korku ile ya dolu yagacak yada hasat zamani yagmur yagip satamiyacaksin urunu yani bu toplumda ' köylü milletin efendisidir' diye bir soz vardir ya Atatürk ' ün zamaninda degerliydi hersey ucuzdu ama simdi o söz ters 'Köylü milletin esegi' estafurullah sözum kimseye degil sadece üzülmemden bu isyanim... Simdi koylu ne etsin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kılıç Arslan KARATAŞ, post: 946907, member: 59164"] [b]Ynt: ASPİR EKİMİ NE ZAMAN BASLİYOR..[/b] ofas bey iyi hos diyorsun da bak ben gecen sene 11 dönüm aspir ettim. ve 2.5 tondan fazla aspir aldim. Ve bu sene yerleri ekin ektim gayet cok guzel yani Allah yagmuru verirse hersey iyi olur anlayacagin birsey yapiyorsan bakacaksin ama bizim Türkiye de hersey pahali oldugu icin birsey kazanamiyoruz. mesala bir urunden %100 sattigini dusun bunu %70 masrafa gidiyor %30 da senin 12 aylik urunun basini bekledigine say. bir korku ile ya dolu yagacak yada hasat zamani yagmur yagip satamiyacaksin urunu yani bu toplumda ' köylü milletin efendisidir' diye bir soz vardir ya Atatürk ' ün zamaninda degerliydi hersey ucuzdu ama simdi o söz ters 'Köylü milletin esegi' estafurullah sözum kimseye degil sadece üzülmemden bu isyanim... Simdi koylu ne etsin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Aspir
ASPİR EKİMİ NE ZAMAN BASLİYOR..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt