PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Atalık buğday ekimi yapan ya da düşünen var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DedoAkdemir" data-source="post: 1197335" data-attributes="member: 77509"><p>Özellikle zerun buğday ekiyorum özellikleri</p><p>Kurağa yüksek soğuğa dayanıklı</p><p>Kardeşlenme çok yüksek </p><p>Boyu uzun 120-150 cm yatmaya dayanıklı değil</p><p>Dekara 16-18 kg tohum ekilir Negatif özelliği gübreyi çok kullanımda daneye değil boya verir</p><p>Tek gübreleme yağışlı yıllarda yeterli olur veya 10kgDap 10kg üre ben öyle yapıyorum pasa ve küllenmeye dayanıklı daha yakalandığını görmedim verim dekara 150-250 kg arasında değişir sivas yöresinde bulgur un yapımında geleneksel olarak sıkça kullanılan bir buğdaydır Piyasaya üretim az çünkü pek bilinmediği için gerek 79 fiyatında alınıyor Herkes kendi ihtiyacı ve icarcılara tarla kirası yerine veriliyor ben bir de siyez ekledim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DedoAkdemir, post: 1197335, member: 77509"] Özellikle zerun buğday ekiyorum özellikleri Kurağa yüksek soğuğa dayanıklı Kardeşlenme çok yüksek Boyu uzun 120-150 cm yatmaya dayanıklı değil Dekara 16-18 kg tohum ekilir Negatif özelliği gübreyi çok kullanımda daneye değil boya verir Tek gübreleme yağışlı yıllarda yeterli olur veya 10kgDap 10kg üre ben öyle yapıyorum pasa ve küllenmeye dayanıklı daha yakalandığını görmedim verim dekara 150-250 kg arasında değişir sivas yöresinde bulgur un yapımında geleneksel olarak sıkça kullanılan bir buğdaydır Piyasaya üretim az çünkü pek bilinmediği için gerek 79 fiyatında alınıyor Herkes kendi ihtiyacı ve icarcılara tarla kirası yerine veriliyor ben bir de siyez ekledim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Atalık buğday ekimi yapan ya da düşünen var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt