PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ATATÜRK DÖNEMİ TARIM POLİTİKASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1364748" data-attributes="member: 83469"><p>Dostum babasinı gözünun onunde boynunun baltaya vuruldugunu aglaya aglaya anlatan bir nineyi dinledim ben belki 30 sene önce , hic aklimdan cıkmadi uzaktan akrabamizdı kendisi, benim ninem dedem 2000lerde 95 yaslarinda öldu kafa zehir gibiydi, Ataturk Samsuna cıkınca ninemin babası iki kizini alıp at arabasiyla 50km yola gitmisler karsilamaya , Osmanli gavurlari devsirmis pasa yapmis Turk askerinide baslamis kirım savasindan 7 cephede kırılmiş memlekette ermeni çeteler boyun keser olmuş, senin yolun dogru kardesım , aklını kiraya verenler biraz daha okusun tanisin sorsun Atatürk millete ısık olmuş son çare olmuş, inansa ne inanmasa ne bir millete yarınları açmış adam olursak bu milleti fesli, cübbeli , cartlu curtlu yıkamaz, ahada nokta.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1364748, member: 83469"] Dostum babasinı gözünun onunde boynunun baltaya vuruldugunu aglaya aglaya anlatan bir nineyi dinledim ben belki 30 sene önce , hic aklimdan cıkmadi uzaktan akrabamizdı kendisi, benim ninem dedem 2000lerde 95 yaslarinda öldu kafa zehir gibiydi, Ataturk Samsuna cıkınca ninemin babası iki kizini alıp at arabasiyla 50km yola gitmisler karsilamaya , Osmanli gavurlari devsirmis pasa yapmis Turk askerinide baslamis kirım savasindan 7 cephede kırılmiş memlekette ermeni çeteler boyun keser olmuş, senin yolun dogru kardesım , aklını kiraya verenler biraz daha okusun tanisin sorsun Atatürk millete ısık olmuş son çare olmuş, inansa ne inanmasa ne bir millete yarınları açmış adam olursak bu milleti fesli, cübbeli , cartlu curtlu yıkamaz, ahada nokta. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ATATÜRK DÖNEMİ TARIM POLİTİKASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt