PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Forum Oyunları
Ataturki Diyorki
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dennizs" data-source="post: 68847" data-attributes="member: 49"><p><strong>Ynt: Ataturki Diyorki</strong></p><p></p><p>düşüncelerinin aksi yani komünizmin uygulanması halkın özgürlüğünün alınması, ülkenin kalkınma yerine yok olma sürecine girmesi demekti. Bu nedenlerledir ki, Atatürk komünizmi aziz Türk Milleti için büyük bir tehlike olarak görmüştür. Komünizmin hiçbir şekilde, hayatını adadığı vatanına girmesini istemeyen Atatürk Milleti ' ni bu büyük tehlikeye karşı uyarmıştır. Yüce Atatürk ' ün, <span style="color: red"><strong>'Komünizm, Türk Dünyası ' nın en büyük tehlikesidir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir.'</strong></span> (Faruk Şükrü Yersel, Eskişehir Gazetesi, 1926) sözlerinde Türk Milleti ' ne yaptığı uyarı açıktır. Bu nedenle Türk Milleti, komünizmi en büyük düşman bilmeyi ve gördüğü her yerde ezmeyi, Türklüğe karşı manevi bir sorumluluk olarak kabul etmektedir</p><p></p><p>Ben demedi demiyorum ama bu şekilde söylemiştir yılan gibidir dememiştir diye biliyorum ve birçok yerde de bu şekilde okudum o yüzden sordum senin verdiğin linkten alıntıdır bu metin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dennizs, post: 68847, member: 49"] [b]Ynt: Ataturki Diyorki[/b] düşüncelerinin aksi yani komünizmin uygulanması halkın özgürlüğünün alınması, ülkenin kalkınma yerine yok olma sürecine girmesi demekti. Bu nedenlerledir ki, Atatürk komünizmi aziz Türk Milleti için büyük bir tehlike olarak görmüştür. Komünizmin hiçbir şekilde, hayatını adadığı vatanına girmesini istemeyen Atatürk Milleti ' ni bu büyük tehlikeye karşı uyarmıştır. Yüce Atatürk ' ün, [color=red][b]'Komünizm, Türk Dünyası ' nın en büyük tehlikesidir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir.'[/b][/color] (Faruk Şükrü Yersel, Eskişehir Gazetesi, 1926) sözlerinde Türk Milleti ' ne yaptığı uyarı açıktır. Bu nedenle Türk Milleti, komünizmi en büyük düşman bilmeyi ve gördüğü her yerde ezmeyi, Türklüğe karşı manevi bir sorumluluk olarak kabul etmektedir Ben demedi demiyorum ama bu şekilde söylemiştir yılan gibidir dememiştir diye biliyorum ve birçok yerde de bu şekilde okudum o yüzden sordum senin verdiğin linkten alıntıdır bu metin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Forum Oyunları
Ataturki Diyorki
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt