PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
****AVCILAR yardım ACİL !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="uzay kasa" data-source="post: 811470" data-attributes="member: 48022"><p><strong>Ynt: ****AVCILAR yardım ACİL !</strong></p><p></p><p>Sevgili forumdaşım;öncelikle belirtmek isterim ki hastalık derecesinde av müptelasıyım.Av için kullanılan ekipmanda her şey sizin av ihtiyacınıza göre belirlenmelidir.Örneğin ben Ördek,üveyk,bıldırcın avından başka ava kolay kolay gitmem,bu sebeple de bu avlara uygun tüfek ve fişek seçimi yaparım.1 adet 1984 model oluklu Huğlu marka yanyana,1 adet A92 Vursan 8li otomatik,1 adet üzümlü otomatik,1 adet 1964model Roubust 234 enjektörlü yan yana çifte,1 adet Ata 5li otomatik,1 adet Gamo cfx havalı tüfeğim var.Çalınan Çifsan süperpozemi de eklersek kullanmadığım tüfek kalmadı diyebilirim.Yerli sanayi içerisinde yarı otomatik tüfeklerde ilk 3 Ata-Sarsılmaz-Armsan markalarıdır.Her gramaj sıkıyı atar.Grupmanları harikadır.Avrupa tüfekleri aratmazlar.çifte işinde ise ben hala Huğluyu 1 numara görmekteyim.Süperpoze veya yan yana çifte seçimi tamamen tercih meselesidir.Tek tetik enjektörlüleri öneririm.Huğlu ' da 103FE modeli favorimdir.Huğlu otomatik kullandım fakat üstte sıraladığım ilk üç markaya oranla çok geride kaldı.Eğer ava gitmiyorsan Huğlu otomatik alınabilir fakat 700tl ' den fazla para verilmesi bence yanlış.Ayrıca avlanma belgesi almadan ava çıkmanı önermem.Herhangi bir cezai işlemde astarı yüzünden pahalıya mal olur.Şimdiden hayırlı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uzay kasa, post: 811470, member: 48022"] [b]Ynt: ****AVCILAR yardım ACİL ![/b] Sevgili forumdaşım;öncelikle belirtmek isterim ki hastalık derecesinde av müptelasıyım.Av için kullanılan ekipmanda her şey sizin av ihtiyacınıza göre belirlenmelidir.Örneğin ben Ördek,üveyk,bıldırcın avından başka ava kolay kolay gitmem,bu sebeple de bu avlara uygun tüfek ve fişek seçimi yaparım.1 adet 1984 model oluklu Huğlu marka yanyana,1 adet A92 Vursan 8li otomatik,1 adet üzümlü otomatik,1 adet 1964model Roubust 234 enjektörlü yan yana çifte,1 adet Ata 5li otomatik,1 adet Gamo cfx havalı tüfeğim var.Çalınan Çifsan süperpozemi de eklersek kullanmadığım tüfek kalmadı diyebilirim.Yerli sanayi içerisinde yarı otomatik tüfeklerde ilk 3 Ata-Sarsılmaz-Armsan markalarıdır.Her gramaj sıkıyı atar.Grupmanları harikadır.Avrupa tüfekleri aratmazlar.çifte işinde ise ben hala Huğluyu 1 numara görmekteyim.Süperpoze veya yan yana çifte seçimi tamamen tercih meselesidir.Tek tetik enjektörlüleri öneririm.Huğlu ' da 103FE modeli favorimdir.Huğlu otomatik kullandım fakat üstte sıraladığım ilk üç markaya oranla çok geride kaldı.Eğer ava gitmiyorsan Huğlu otomatik alınabilir fakat 700tl ' den fazla para verilmesi bence yanlış.Ayrıca avlanma belgesi almadan ava çıkmanı önermem.Herhangi bir cezai işlemde astarı yüzünden pahalıya mal olur.Şimdiden hayırlı olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
****AVCILAR yardım ACİL !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt