PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Avrasya Fuarından Ala Ala Bunu Aldım(Göktürk-)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1012716" data-attributes="member: 25349"><p>Teşekkürler Erol bey.Hazırlıkları tamamlıyorum.İş sezonu yaklaşıyor.</p><p></p><p></p><p>Sağol Ufuk kardeşim.Traktörün krikosu canıma yetmişti.Birde 3 tonluk çekilir su depom var ona da alacaktım ama ellerinde aynısından yoktu.Hortum işi çok hayati.Yarın fuar kapanmadan önce gel bunu söküp verelim dediler ama hortumu 20 metre diye almadım.Konya'ya dönüp dinlensinler birkaç gün sonra isterim.Makaraya dikkat edersen yanında depodan gelen hortum özel bir parçayla makaraya giriyor böylece makara dönerken orası dönmüyor.Böylece sistem sürekli sabit kalıyor.Hortumu sarmak için depoya giden ucu iş bitince sökmek gerekmiyor. </p><p>QUOTE=sebazios;1012685]Cemal Abi önallar'ın 1 tonlukları ne civarda, kulağına geldi mi hiç?</p></blockquote><p>Sormadım ama 600 lt asılı olan 7250 liraymış.Deposu beyaz plastik olan 750 daha ucuzmuş.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkürler Yakup kardeşim.Şubat ta gübre atımı ile işler başlıyor.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1012716, member: 25349"] Teşekkürler Erol bey.Hazırlıkları tamamlıyorum.İş sezonu yaklaşıyor. Sağol Ufuk kardeşim.Traktörün krikosu canıma yetmişti.Birde 3 tonluk çekilir su depom var ona da alacaktım ama ellerinde aynısından yoktu.Hortum işi çok hayati.Yarın fuar kapanmadan önce gel bunu söküp verelim dediler ama hortumu 20 metre diye almadım.Konya'ya dönüp dinlensinler birkaç gün sonra isterim.Makaraya dikkat edersen yanında depodan gelen hortum özel bir parçayla makaraya giriyor böylece makara dönerken orası dönmüyor.Böylece sistem sürekli sabit kalıyor.Hortumu sarmak için depoya giden ucu iş bitince sökmek gerekmiyor. QUOTE=sebazios;1012685]Cemal Abi önallar'ın 1 tonlukları ne civarda, kulağına geldi mi hiç? [/QUOTE] Sormadım ama 600 lt asılı olan 7250 liraymış.Deposu beyaz plastik olan 750 daha ucuzmuş. Teşekkürler Yakup kardeşim.Şubat ta gübre atımı ile işler başlıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Avrasya Fuarından Ala Ala Bunu Aldım(Göktürk-)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt