PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
avrupa 80-66 ve eskı model steyr....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mrram" data-source="post: 58086" data-attributes="member: 866"><p><strong>Ynt: avrupa 80-66 ve eskı model steyr....</strong></p><p></p><p></p><p>tutturmuşsun bir pehlivan çeki.nedir ki.bizim oralarda hiç duymadım.sen 265e pehlivan çeki yapıyon öyle 640la yarışıyo ama 640 hiç birşey yapmadan 265i eziyor.kullanmadım değil ikisinide sürerim .dedemler peş peşe tarla sürdü 265 640 a yetişemedi bile bunu sadece ben söylemiyom 265i kullanan dedem de söylüyor. </p><p>hatta 640ın gücüne inanmadılar 188le yarıştı aynı rampada aynı yükte üstelik 188 640dan daha o halde bile 188i geçti sen daha pehlivan çekiyle 640ı geçer diyon.ve 265ten daha az yakıyo bunu 265in 640dan az yakyığını idda eden komşumuz göüyle gördü ve sonunda o da doğuyu öğrendi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mrram, post: 58086, member: 866"] [b]Ynt: avrupa 80-66 ve eskı model steyr....[/b] tutturmuşsun bir pehlivan çeki.nedir ki.bizim oralarda hiç duymadım.sen 265e pehlivan çeki yapıyon öyle 640la yarışıyo ama 640 hiç birşey yapmadan 265i eziyor.kullanmadım değil ikisinide sürerim .dedemler peş peşe tarla sürdü 265 640 a yetişemedi bile bunu sadece ben söylemiyom 265i kullanan dedem de söylüyor. hatta 640ın gücüne inanmadılar 188le yarıştı aynı rampada aynı yükte üstelik 188 640dan daha o halde bile 188i geçti sen daha pehlivan çekiyle 640ı geçer diyon.ve 265ten daha az yakıyo bunu 265in 640dan az yakyığını idda eden komşumuz göüyle gördü ve sonunda o da doğuyu öğrendi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
avrupa 80-66 ve eskı model steyr....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt