PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Avrupa Çizeller
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Doğsan" data-source="post: 877933" data-attributes="member: 45011"><p><strong>Ynt: Avrupa Çizeller</strong></p><p></p><p>güzel bir yazı olmuş gerçekten , ben bunları italyan tipi patlatma olarak yorumluyorum. italyada hemen her fabrika & atölye bu ve benzeri modellerde üretim yapıyor . bu ve benzeri modelleri güney avrupa kısaca akdeniz iklimi ülkelerinde gözlemledim bununda sebebinin yaz dönemi kuraklık olduğunu düşünüyorum. kuzey ülkelerine çıktığiımız zaman patlama&çizel modelleri farklık göstermeye başlıyor. </p><p></p><p>bu akımı kim başlattı dersek benim gözlemim gaspardo firması başlatmıştır ve halen birazda sırf yeni ürün olsun diye daha büyük modellerini çıkarıyorlar. </p><p></p><p>peki bu alet gereklimidir - imkanınız var ise traktörünüz 100 hp üzeri ise kurak döneminiz oluyorsa faydalıdir. trakyada kanola ekiyorsanız gereklidir. </p><p>bu tip bir alet hakkını verirseniz 2 ton civarı bi ağırlık yapıyor , imalatçılar için üretimi uzun sürüyor ve işçilik maliyeti yüksek oluşuyor bunu fiyata yansıtınca makina fiyatı 13 -17 bin aralığına geliyor ve bu fiyatlarda türkiye ekonomisinde çok yüksek kalıyor buda talebin dar ve kişiye özel kalmasını sağlıyor. </p><p></p><p>önümüzdeki senelerde tarım gelirlerimiz ve yüksek güçteki traktör sayımız artabilirse bu tip tarım makinası modellerinede talebin artıcağını düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doğsan, post: 877933, member: 45011"] [b]Ynt: Avrupa Çizeller[/b] güzel bir yazı olmuş gerçekten , ben bunları italyan tipi patlatma olarak yorumluyorum. italyada hemen her fabrika & atölye bu ve benzeri modellerde üretim yapıyor . bu ve benzeri modelleri güney avrupa kısaca akdeniz iklimi ülkelerinde gözlemledim bununda sebebinin yaz dönemi kuraklık olduğunu düşünüyorum. kuzey ülkelerine çıktığiımız zaman patlama&çizel modelleri farklık göstermeye başlıyor. bu akımı kim başlattı dersek benim gözlemim gaspardo firması başlatmıştır ve halen birazda sırf yeni ürün olsun diye daha büyük modellerini çıkarıyorlar. peki bu alet gereklimidir - imkanınız var ise traktörünüz 100 hp üzeri ise kurak döneminiz oluyorsa faydalıdir. trakyada kanola ekiyorsanız gereklidir. bu tip bir alet hakkını verirseniz 2 ton civarı bi ağırlık yapıyor , imalatçılar için üretimi uzun sürüyor ve işçilik maliyeti yüksek oluşuyor bunu fiyata yansıtınca makina fiyatı 13 -17 bin aralığına geliyor ve bu fiyatlarda türkiye ekonomisinde çok yüksek kalıyor buda talebin dar ve kişiye özel kalmasını sağlıyor. önümüzdeki senelerde tarım gelirlerimiz ve yüksek güçteki traktör sayımız artabilirse bu tip tarım makinası modellerinede talebin artıcağını düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Avrupa Çizeller
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt