PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Avrupa nın tarım şampiyonu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 377949" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: Avrupa nın tarım şampiyonu </strong></p><p></p><p>Evde siyaset yasak, okulda siyaset yasak, iş yerinde siyaset yasak, sokakta siyaset yasak diye diye milleti siyaset yapamaz hale getirdiler, sonra da hiç kimse derdini sıkıntısını söyleyemez oldu. Ben sıkıntımı anlatamayacaksam, o hükümet benim sıkıntıma çare bulamayacaksa, ben benim gibi olanların olduğu bir yerde düşüncemi söyleyemeyeceksem, hiç bir anlamı kalmaz o ortamın da o hükümetin de.</p><p>Siyaset hiç bir yerde yasak olmamalı, gerektiğinde herkes yapabilmeli siyaseti. Eğriyi doğruyu konuşabilmeli, derdini tasasını anlatabilmeli.</p><p>Ben bugün bilmem kaç liraya mazot alırken, aldığım tohumluk sattığım ürünün 2 katı fiyatına denkken, 1 ton gübre alabilmek için 1.5 ton ürün satmam gerekiyorken ve yılın sonunu getirebilmek için banka kredisine muhtaç kalıyorken, kimse çıkıp da bana siyaset yapamazsın diyemez. </p><p>Hükümet övünsün dursun bankalardaki kredi kullanımı bilmem kaç katına çıktı diye ama çiftçi o krediyi yatırım yapmak için kullanmıyor, borcunu ödeyip kalanı da harçlık yapmak için alıyor. Tabi o da kalırsa. Ve bunu da kimse dile getirmiyor, anca krediler arttı, şu kadar kredi kullandırdık diyip duruyorlar. Sanki babalarının hayrına verdiler krediyi.</p><p></p><p>Ayrıca bu söylediklerim siyaset falan da değil.</p><p>Takım tutar gibi siyasi parti tutup, parti başkanlarını kardeşi belleyen insanlar için siyaset bu. Çünkü onların hoşuna gitmez bu tip konuşmalar. Hemen palazlanır, işi kargaşaya sürüklerler. </p><p>Ama bence siyaset ayrı bir şey. Politika da apayrı bir konu. </p><p>Onu da bizim yöneticilerimiz gayet güzel yapıyorlar. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım. Avrupa şampiyonuyuz diyorlarsa Avrupa şampiyonu olalım. </p><p>Vardır bir bildikleri.</p><p>Zira vatandaş boşuna %52 demiyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 377949, member: 4872"] [b]Ynt: Avrupa nın tarım şampiyonu [/b] Evde siyaset yasak, okulda siyaset yasak, iş yerinde siyaset yasak, sokakta siyaset yasak diye diye milleti siyaset yapamaz hale getirdiler, sonra da hiç kimse derdini sıkıntısını söyleyemez oldu. Ben sıkıntımı anlatamayacaksam, o hükümet benim sıkıntıma çare bulamayacaksa, ben benim gibi olanların olduğu bir yerde düşüncemi söyleyemeyeceksem, hiç bir anlamı kalmaz o ortamın da o hükümetin de. Siyaset hiç bir yerde yasak olmamalı, gerektiğinde herkes yapabilmeli siyaseti. Eğriyi doğruyu konuşabilmeli, derdini tasasını anlatabilmeli. Ben bugün bilmem kaç liraya mazot alırken, aldığım tohumluk sattığım ürünün 2 katı fiyatına denkken, 1 ton gübre alabilmek için 1.5 ton ürün satmam gerekiyorken ve yılın sonunu getirebilmek için banka kredisine muhtaç kalıyorken, kimse çıkıp da bana siyaset yapamazsın diyemez. Hükümet övünsün dursun bankalardaki kredi kullanımı bilmem kaç katına çıktı diye ama çiftçi o krediyi yatırım yapmak için kullanmıyor, borcunu ödeyip kalanı da harçlık yapmak için alıyor. Tabi o da kalırsa. Ve bunu da kimse dile getirmiyor, anca krediler arttı, şu kadar kredi kullandırdık diyip duruyorlar. Sanki babalarının hayrına verdiler krediyi. Ayrıca bu söylediklerim siyaset falan da değil. Takım tutar gibi siyasi parti tutup, parti başkanlarını kardeşi belleyen insanlar için siyaset bu. Çünkü onların hoşuna gitmez bu tip konuşmalar. Hemen palazlanır, işi kargaşaya sürüklerler. Ama bence siyaset ayrı bir şey. Politika da apayrı bir konu. Onu da bizim yöneticilerimiz gayet güzel yapıyorlar. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım. Avrupa şampiyonuyuz diyorlarsa Avrupa şampiyonu olalım. Vardır bir bildikleri. Zira vatandaş boşuna %52 demiyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Avrupa nın tarım şampiyonu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt