PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Avrupa'da süt isyanı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="trakyalı17" data-source="post: 617851" data-attributes="member: 42704"><p><strong>Ynt: Avrupa'da süt isyanı...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Aynen bizde herzaman bir teslimiyetçilik var dediğiniz gibi gelen vuruyor giden vuruyor olan bizim çiftçimize oluyor bir dernekleşme bile kuramamışızki bu ülkenin en çok uğraştı iş kolu olmasına rağmen acilen bir kurumsallaşmaya gitmek lazım öyle koperatiflerlede olacak iş değil bu malesef bölgesel tarım sendikaları kurmak gerek işte o zaman hakkımızı gerektiğinde koruyabilelim ve ayakta durabilelim.Bence ' ' böyle giderse ' ' diye bir çok çiftçi arkadasımız konuya başlar dert açmaya başladığında ama hep böyle gidiyor ee peki nerde savurduğunuz restler diye sormaz mı adama karşıdaki ve o zamanda öyle kendinin bildiğine atı sürer elindeki güçle karşındaki kurumlar veya şahıslar.İlk önce malımızın arakasında bilinçli bir şekilde durmalıyız.İşte biz birlik olamazsak milletin efendisi değil anca yamağı olur çiftçimiz.O yüzden birlikse tam manalı bilinçli bir birlik oluşturmak lazım diye düşünüyorum.Öncelikle benim içinde olduğum oluşum ilk önce beni anlamalı benim ihtiyacımı bilmeli bana rehber olabilmeli beni savunabilmeli mesela sırf pazar bulmak maksatlı olmamalı .</p><p></p><p>Not : Biraz söylediklerim ağır kaçtı ama kusra bakmayın ama gerçekler bu bence.</p><p></p><p></p><p>Allah ' a emanet olun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trakyalı17, post: 617851, member: 42704"] [b]Ynt: Avrupa'da süt isyanı...[/b] Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Aynen bizde herzaman bir teslimiyetçilik var dediğiniz gibi gelen vuruyor giden vuruyor olan bizim çiftçimize oluyor bir dernekleşme bile kuramamışızki bu ülkenin en çok uğraştı iş kolu olmasına rağmen acilen bir kurumsallaşmaya gitmek lazım öyle koperatiflerlede olacak iş değil bu malesef bölgesel tarım sendikaları kurmak gerek işte o zaman hakkımızı gerektiğinde koruyabilelim ve ayakta durabilelim.Bence ' ' böyle giderse ' ' diye bir çok çiftçi arkadasımız konuya başlar dert açmaya başladığında ama hep böyle gidiyor ee peki nerde savurduğunuz restler diye sormaz mı adama karşıdaki ve o zamanda öyle kendinin bildiğine atı sürer elindeki güçle karşındaki kurumlar veya şahıslar.İlk önce malımızın arakasında bilinçli bir şekilde durmalıyız.İşte biz birlik olamazsak milletin efendisi değil anca yamağı olur çiftçimiz.O yüzden birlikse tam manalı bilinçli bir birlik oluşturmak lazım diye düşünüyorum.Öncelikle benim içinde olduğum oluşum ilk önce beni anlamalı benim ihtiyacımı bilmeli bana rehber olabilmeli beni savunabilmeli mesela sırf pazar bulmak maksatlı olmamalı . Not : Biraz söylediklerim ağır kaçtı ama kusra bakmayın ama gerçekler bu bence. Allah ' a emanet olun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Avrupa'da süt isyanı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt