PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Avrupa'da süt isyanı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 617865" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: Avrupa'da süt isyanı...</strong></p><p></p><p>Biz ne gösteri yaparken , nede hadi gelin bir birlik kuralım dediğimizde 3-4 kişi bir araya gelebiliyoruz. Bir araya gelsek bile bir süre sonra birbirimizi yemeye başlıyoruz. İstisna durumları saymayın lütfen. Neredeyse herköyde kooperatif vardı Trakyada , aslında çok güzel bir yapı , köylünün ürününü değerlendirmek için kurulmuş , girdilerini daha ucuza mal etmek için kurulmuş. Lakin siyaset işlerinden , hısım akrabalık işlerinden doğru düzgün yönetilemedi , çapsız çupsuz adamlar sırf bu nedelerle yönetime seçildiler. Vasıflı adamlar , akıllı adamlar sırf arkasında bu bahsettiklerim yok diye yönetime giremediler.Seçilen adamlarda , yediler bitirdiler , düzgün kararlar alamadılar , ticaret şakaya gelmez. Sonunda kapandı gitti. </p><p>Kendi ürününün fiyatını kendin belirleyemiyorsan bunları yaşamaya mahkumsun işin özü bu. Seni temsil edecek parlementoda sözcülerin yoksa , kendini anlatamıyorsan haklı davanda haksız duruma düşersin bunları yaşamaya mahkumsun. Benim bu konularda gelecektende pek umudum yok , köylerde çoğunda aynı bilinçsizlik , aynı vurdumduymazlık artarak devam ediyor. Mesele ona oy verdin buna oy verdin meselesi değil benim görüşüm. Bu vizyon olmadıkça yanlış teşhis koydukça bunlar devam edecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 617865, member: 1424"] [b]Ynt: Avrupa'da süt isyanı...[/b] Biz ne gösteri yaparken , nede hadi gelin bir birlik kuralım dediğimizde 3-4 kişi bir araya gelebiliyoruz. Bir araya gelsek bile bir süre sonra birbirimizi yemeye başlıyoruz. İstisna durumları saymayın lütfen. Neredeyse herköyde kooperatif vardı Trakyada , aslında çok güzel bir yapı , köylünün ürününü değerlendirmek için kurulmuş , girdilerini daha ucuza mal etmek için kurulmuş. Lakin siyaset işlerinden , hısım akrabalık işlerinden doğru düzgün yönetilemedi , çapsız çupsuz adamlar sırf bu nedelerle yönetime seçildiler. Vasıflı adamlar , akıllı adamlar sırf arkasında bu bahsettiklerim yok diye yönetime giremediler.Seçilen adamlarda , yediler bitirdiler , düzgün kararlar alamadılar , ticaret şakaya gelmez. Sonunda kapandı gitti. Kendi ürününün fiyatını kendin belirleyemiyorsan bunları yaşamaya mahkumsun işin özü bu. Seni temsil edecek parlementoda sözcülerin yoksa , kendini anlatamıyorsan haklı davanda haksız duruma düşersin bunları yaşamaya mahkumsun. Benim bu konularda gelecektende pek umudum yok , köylerde çoğunda aynı bilinçsizlik , aynı vurdumduymazlık artarak devam ediyor. Mesele ona oy verdin buna oy verdin meselesi değil benim görüşüm. Bu vizyon olmadıkça yanlış teşhis koydukça bunlar devam edecek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Avrupa'da süt isyanı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt