PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 280309" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)</strong></p><p></p><p>Güzel bir paylaşım. Ürünleriniz gerçekten çok kaliteli ve sağlam. Yalnız şöyle bir eleştiride bulunacağım. Dünya çapında tanınacak ürünler üreten firmalarımız var. Fakat tanıtımlarını biraz zayıf yapıyorlar. Daha profesyonel hazırlanmış tanıtım vidyoları ve fotoğrafları olsa güzel bir tanıtımınız olabilir. Avrupa ' daki diğer firmalar bu tarz konulara çok önem veriyorlar. Yaptıkları yenilikleri sitelerinde meraklılara ve e-bültenler ile sürekli abonelerine bildiriyorlar. Ama ne yazıkki ülkemizdeki firmalar e-bülteni bırakalım. Normal bir broşür veya bülten bile yayınlamıyorlar. Yayınlasalarda tek parça bir kağıttan ibaret şeyler. Geniş çapta hazırlanmış kataloglar filan olsa daha ayrıntılı fikir verebilirler. Ben avrupadaki firmalardan katalog talep ediyorum. Birkaç hafta içinde de geliyor. Ama bizim ülkemizin firmalarının sitelerinde katalog istemek için bir bölüm bile yok. Onu bırakalım çoğunda e-broşür bile yok. Kimisinde sadece bir ürünün fotoğrafı var özellikleri bile yok. Yani şuan içinde bulunduğumuz teknoloji, internet ve pazarlama çağında bunlar büyük eksikler. Biz burada göremediğimiz Avrupa ekipmanların her türlü bilgisine internetten ulaşabiliyoruz. Ama yerli markalarımızdan pek bir bilgi alabileceğimiz online platformlar yok. </p><p></p><p>Yani kısaca söylemek gerekirse sizden daha kaliteli vidyolar, fotoğraflar, broşürler, web siteleri ve tanıtımlar bekliyoruz. Aynı eksiklikleride daha önce forumumuzda bulunun başka bir pulluk üreticisi firma yetkilisinede ayrıntılı olarak yazmıştım. Fakat onlarda da bir gelişme hâla göremedim. Aynı web siteleriyle ve eksiklerle devam ediyorlar. Umarım sizde bu eksiklerinizi en kısa zamanda giderirsiniz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 280309, member: 6"] [b]Ynt: AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)[/b] Güzel bir paylaşım. Ürünleriniz gerçekten çok kaliteli ve sağlam. Yalnız şöyle bir eleştiride bulunacağım. Dünya çapında tanınacak ürünler üreten firmalarımız var. Fakat tanıtımlarını biraz zayıf yapıyorlar. Daha profesyonel hazırlanmış tanıtım vidyoları ve fotoğrafları olsa güzel bir tanıtımınız olabilir. Avrupa ' daki diğer firmalar bu tarz konulara çok önem veriyorlar. Yaptıkları yenilikleri sitelerinde meraklılara ve e-bültenler ile sürekli abonelerine bildiriyorlar. Ama ne yazıkki ülkemizdeki firmalar e-bülteni bırakalım. Normal bir broşür veya bülten bile yayınlamıyorlar. Yayınlasalarda tek parça bir kağıttan ibaret şeyler. Geniş çapta hazırlanmış kataloglar filan olsa daha ayrıntılı fikir verebilirler. Ben avrupadaki firmalardan katalog talep ediyorum. Birkaç hafta içinde de geliyor. Ama bizim ülkemizin firmalarının sitelerinde katalog istemek için bir bölüm bile yok. Onu bırakalım çoğunda e-broşür bile yok. Kimisinde sadece bir ürünün fotoğrafı var özellikleri bile yok. Yani şuan içinde bulunduğumuz teknoloji, internet ve pazarlama çağında bunlar büyük eksikler. Biz burada göremediğimiz Avrupa ekipmanların her türlü bilgisine internetten ulaşabiliyoruz. Ama yerli markalarımızdan pek bir bilgi alabileceğimiz online platformlar yok. Yani kısaca söylemek gerekirse sizden daha kaliteli vidyolar, fotoğraflar, broşürler, web siteleri ve tanıtımlar bekliyoruz. Aynı eksiklikleride daha önce forumumuzda bulunun başka bir pulluk üreticisi firma yetkilisinede ayrıntılı olarak yazmıştım. Fakat onlarda da bir gelişme hâla göremedim. Aynı web siteleriyle ve eksiklerle devam ediyorlar. Umarım sizde bu eksiklerinizi en kısa zamanda giderirsiniz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt