PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toprakator" data-source="post: 280541" data-attributes="member: 25773"><p><strong>Ynt: AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)</strong></p><p></p><p>Güzel konuşuyorsun arkadaşım bazı konularda doğrusun ama bu tip pulluğun ülkemizde üretilip en azından dövizimizin dışarıya kaçmasının önlenmesi ne kadar iyi değilmi ben epeydir bu firmadan aldığım pullukları kullanıyorum sonderece memnunum yurt dışından daha önce aldığım pulluklarımda var ama inan kardeşim kalite daha iyi bıçaklar kulaklar daha uzun dayanıyor hal böyleyken dövizn dışarı gitmemesi adına verieln karar doğru madem bizim vatanımızda bu tür kaspsamlı işler yapan firmalar var onları desteklemeliyiz yüreklendirmeliyiz. Tigemede teşekkürler yerli malı kullandığı için diğer dediklerin eğitimle hal yl olur belki bu firma eğitimlerinide veriryordur kullanmak için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toprakator, post: 280541, member: 25773"] [b]Ynt: AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)[/b] Güzel konuşuyorsun arkadaşım bazı konularda doğrusun ama bu tip pulluğun ülkemizde üretilip en azından dövizimizin dışarıya kaçmasının önlenmesi ne kadar iyi değilmi ben epeydir bu firmadan aldığım pullukları kullanıyorum sonderece memnunum yurt dışından daha önce aldığım pulluklarımda var ama inan kardeşim kalite daha iyi bıçaklar kulaklar daha uzun dayanıyor hal böyleyken dövizn dışarı gitmemesi adına verieln karar doğru madem bizim vatanımızda bu tür kaspsamlı işler yapan firmalar var onları desteklemeliyiz yüreklendirmeliyiz. Tigemede teşekkürler yerli malı kullandığı için diğer dediklerin eğitimle hal yl olur belki bu firma eğitimlerinide veriryordur kullanmak için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
AVRUPA'NIN EN BÜYÜK PULLUĞU (ÜNLÜ PULLUK)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt