PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
Avustralya'da Özel bıçak kombinasyonu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Agri_King" data-source="post: 135134" data-attributes="member: 3074"><p><strong>Ynt: Avustralya'da Özel bıçak kombinasyonu</strong></p><p></p><p>Güzel çalışma + alk-*s ,</p><p></p><p></p><p>Şimdi, bu canavarların önüne arkasına takılan daha bir çok alet var, en azından bunların içinden ithal ettirmeye çalıştığım bazı aparatlar da olduğu için ben pek girmek istemiyorum. Ama öylesine aparatlar var ki, ülkemizde bir türlü teknolojiye yatırım yapmadan frengin yaptığını bir şekilde kopyalayıp bunu da büyük başarı adı altında satmaya çalışanları 1/10 son kullanıcı fiyatı ile ciddi hayal kırıklığına uğratacak bir yığın alet var. Ara bakalım eminim bunları da bulacaksın, çeviriler için de orijinali gönder İngilizce/almanca olanları ben yapıverem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Agri_King, post: 135134, member: 3074"] [b]Ynt: Avustralya'da Özel bıçak kombinasyonu[/b] Güzel çalışma + alk-*s , Şimdi, bu canavarların önüne arkasına takılan daha bir çok alet var, en azından bunların içinden ithal ettirmeye çalıştığım bazı aparatlar da olduğu için ben pek girmek istemiyorum. Ama öylesine aparatlar var ki, ülkemizde bir türlü teknolojiye yatırım yapmadan frengin yaptığını bir şekilde kopyalayıp bunu da büyük başarı adı altında satmaya çalışanları 1/10 son kullanıcı fiyatı ile ciddi hayal kırıklığına uğratacak bir yığın alet var. Ara bakalım eminim bunları da bulacaksın, çeviriler için de orijinali gönder İngilizce/almanca olanları ben yapıverem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
Avustralya'da Özel bıçak kombinasyonu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt