PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Avusturya Fleckvieh'i Dayanıksız mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hakanyamac" data-source="post: 1106587" data-attributes="member: 76553"><p>2011 - 2012 yıllarında Avusturya'dan Fleckvieh ithal ederek işe giriş yapan bir çiftlikle yaptığım görüşmede, Avusturya'dan getirdikleri Fleckvieh'lerin Çek ve Alman menşeli olanlara göre daha narin olduğunu, 3. 4. doğumdan sonra verimlerinin düştüğünü, bu yüzden bir kısmını kesime gönderdiklerini söylediler. En kısa zamanda Avusturya'dan gelenleri elden çıkarma ve tamamen Alman ve Çeke dönme niyetindelermiş. Bana çok açıklayıcı ve mantıklı gelmedi ama bunun nedeninin Avusturya'daki hayvanların genetiği üzerinde yapılan çalışmalar olduğunu söylediler. </p><p></p><p>Herkesten Avusturya simentalinin birinci sırada olduğunu duyarken böyle bir yaşanmışlık ilginç geldi bana. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar durumu aydınlatırsa sevinirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hakanyamac, post: 1106587, member: 76553"] 2011 - 2012 yıllarında Avusturya'dan Fleckvieh ithal ederek işe giriş yapan bir çiftlikle yaptığım görüşmede, Avusturya'dan getirdikleri Fleckvieh'lerin Çek ve Alman menşeli olanlara göre daha narin olduğunu, 3. 4. doğumdan sonra verimlerinin düştüğünü, bu yüzden bir kısmını kesime gönderdiklerini söylediler. En kısa zamanda Avusturya'dan gelenleri elden çıkarma ve tamamen Alman ve Çeke dönme niyetindelermiş. Bana çok açıklayıcı ve mantıklı gelmedi ama bunun nedeninin Avusturya'daki hayvanların genetiği üzerinde yapılan çalışmalar olduğunu söylediler. Herkesten Avusturya simentalinin birinci sırada olduğunu duyarken böyle bir yaşanmışlık ilginç geldi bana. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar durumu aydınlatırsa sevinirim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Avusturya Fleckvieh'i Dayanıksız mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt