PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Avusturya Slovakya ve Macaristan'dan ithal büyükbaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MeOn51" data-source="post: 1142831" data-attributes="member: 77679"><p>Burda duyduğum kadarıyla çiftlik (yurt dışı) teslimi en az 2100€ fiyat sunuyorlar. Gebe düve olursa. Masraflarla birlikte bu fiyat 2600 e yakın bir miktar çıkıyor ama burada çiftliklerden 1200€ alanları biliyorum. </p><p>Türkiye'den gelen çiftçiye 1500 fiyat verilse bile gayet mantıklı miktar ama insanlar aç gözlü yaklaştığı için olamaz çiftçiye oluyor. </p><p>Ciddi alıcılar olursa ithalat yetkisi olan kişiler olursa bir kaç kişi birleşip masraflarla ortak olup büyükbaş alımı yapabilirler. </p><p>Benim elimde şuan bütün şartnameler başvuru evrak ve dilekçeleri var. </p><p>Gerekirse isteyen kişilere mail olarak yollarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MeOn51, post: 1142831, member: 77679"] Burda duyduğum kadarıyla çiftlik (yurt dışı) teslimi en az 2100€ fiyat sunuyorlar. Gebe düve olursa. Masraflarla birlikte bu fiyat 2600 e yakın bir miktar çıkıyor ama burada çiftliklerden 1200€ alanları biliyorum. Türkiye'den gelen çiftçiye 1500 fiyat verilse bile gayet mantıklı miktar ama insanlar aç gözlü yaklaştığı için olamaz çiftçiye oluyor. Ciddi alıcılar olursa ithalat yetkisi olan kişiler olursa bir kaç kişi birleşip masraflarla ortak olup büyükbaş alımı yapabilirler. Benim elimde şuan bütün şartnameler başvuru evrak ve dilekçeleri var. Gerekirse isteyen kişilere mail olarak yollarım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Avusturya Slovakya ve Macaristan'dan ithal büyükbaş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt