PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Avusturya Ziyareti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 959818" data-attributes="member: 53734"><p><strong>Ynt: Avuzturya Ziyareti</strong></p><p></p><p>müzayede malları gerçekten süper görüpte beğenmemek mümkün değil masraflar hariç hayvan alım bedeli 2000-2500 euro arası masraflarla 2900-3300 euroya tekabül ediyor</p><p>euronun yüksek seyretmesi talebin fazla olması nerdeyse bir malı 8500-9500 bandına çıkarıyor.</p><p>ahır koşullarımı kendi bilgi birikimi ilk yıl karşılaşılacak sorunları göz önüne aldığım zaman bir mala bu fiyatı vermek mantıklı gelmiyor şuan için ilerde nasipse getircem ama </p><p>diğer mallar ben 6 ay önce yola çıktığımda 2450 euro civarındaydı 7000 bile yapmıyordu gidip geldikten sonra müzayede malı dışında mal almayı kesinlikle düşünmüyorum</p><p>sözleşmeyi yap heyeti al git 60-70 mal çıkarsınlar 50 sini al hiç mantıklı değil o malların fiyatıda 2800 eurolara geldi 8250 tl ve içine sinmeyen bir canlıya sadece kan var diye bu paralar verilmez bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 959818, member: 53734"] [b]Ynt: Avuzturya Ziyareti[/b] müzayede malları gerçekten süper görüpte beğenmemek mümkün değil masraflar hariç hayvan alım bedeli 2000-2500 euro arası masraflarla 2900-3300 euroya tekabül ediyor euronun yüksek seyretmesi talebin fazla olması nerdeyse bir malı 8500-9500 bandına çıkarıyor. ahır koşullarımı kendi bilgi birikimi ilk yıl karşılaşılacak sorunları göz önüne aldığım zaman bir mala bu fiyatı vermek mantıklı gelmiyor şuan için ilerde nasipse getircem ama diğer mallar ben 6 ay önce yola çıktığımda 2450 euro civarındaydı 7000 bile yapmıyordu gidip geldikten sonra müzayede malı dışında mal almayı kesinlikle düşünmüyorum sözleşmeyi yap heyeti al git 60-70 mal çıkarsınlar 50 sini al hiç mantıklı değil o malların fiyatıda 2800 eurolara geldi 8250 tl ve içine sinmeyen bir canlıya sadece kan var diye bu paralar verilmez bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Avusturya Ziyareti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt