PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ayçiçeği fiyatı beklentiyi karşılamadı !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1289424" data-attributes="member: 80948"><p>Evet beklentiler çok ama yapmıyorlar bilmediklerinden değil tamamen işine gelmediği için yapmıyorlar.Nasıl inşaat ve otomobil sektörüne desteği kesmiyorlar.Millete zorla evlerini yıktırıp üstüne 30 40 bin lira daha borçlandırıp yeni ev yaptırttılar mütehhahitlere tüm mesele görmekte tarla tapan işini ek iş olarak yapıyorduk artık yapmıyoruz tarlalar boşta bir araziyi yıllardır akraba ekiyor onda da un getiriyor kira yerine ekmemiz için bir sebep yok hali hazırda işim olmasa ekerim mecbur ama su ortam da gereksiz yere para çar çurt etmek demektir.Akarsuyun en tepesinde onlar bulunuyor malesef onlar ne derse o.Devlet ayçiçek yağı almıyor ama su fiyattan olacak demesini biliyor çünkü fiyatı o belirlemese iç piyasadaki çiftçi üretim yapacak böyle olunca gemiler tırlar çalışmayacak.3 ay sonra destekleme diyorlar o destekleme de 3 ay sonra gelmiyor geldiğin de de zaten sen ben tarım krediye faiz borcu ödüyor oluyoruz adamlar parayı döndürüyor haberimiz yok hangimiz yıl sonu bilançosu yapıyoruz o bilanço da çıkıyor zaten para nereye gitmiş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1289424, member: 80948"] Evet beklentiler çok ama yapmıyorlar bilmediklerinden değil tamamen işine gelmediği için yapmıyorlar.Nasıl inşaat ve otomobil sektörüne desteği kesmiyorlar.Millete zorla evlerini yıktırıp üstüne 30 40 bin lira daha borçlandırıp yeni ev yaptırttılar mütehhahitlere tüm mesele görmekte tarla tapan işini ek iş olarak yapıyorduk artık yapmıyoruz tarlalar boşta bir araziyi yıllardır akraba ekiyor onda da un getiriyor kira yerine ekmemiz için bir sebep yok hali hazırda işim olmasa ekerim mecbur ama su ortam da gereksiz yere para çar çurt etmek demektir.Akarsuyun en tepesinde onlar bulunuyor malesef onlar ne derse o.Devlet ayçiçek yağı almıyor ama su fiyattan olacak demesini biliyor çünkü fiyatı o belirlemese iç piyasadaki çiftçi üretim yapacak böyle olunca gemiler tırlar çalışmayacak.3 ay sonra destekleme diyorlar o destekleme de 3 ay sonra gelmiyor geldiğin de de zaten sen ben tarım krediye faiz borcu ödüyor oluyoruz adamlar parayı döndürüyor haberimiz yok hangimiz yıl sonu bilançosu yapıyoruz o bilanço da çıkıyor zaten para nereye gitmiş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ayçiçeği fiyatı beklentiyi karşılamadı !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt