PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Ayçiçeği Taban Gübrelemesi Nasıl Olmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 941005" data-attributes="member: 21067"><p><strong>ayçiçekler için tabana hangi gübre kullanalım?</strong></p><p></p><p>Hep aynı şeyi söylediğim için biri bana kızacak artık ama, toprağı bi tahlil ettirsen de öyle karar versen İskender Toprağım. </p><p></p><p>Belki fosfor fazlası çıkacak, sadece üre atıp kurtulabileceksin, paran cebinde kalacak..</p><p></p><p>Bi poşet toprağı alıp tekirdağ ticaret borsasına gitsen, vaktin var ise 2. Katta Alper ' e (alper4u) uğrayıp bi çayını içtikten sonra en alt kata numuneleri bıraksan. </p><p></p><p>Vaktin yoksa, yada rahatsızlık vermek istemiyorsan (ki Alper ' im kusuruma bakma, son sefer mesai saatinde geldiğim için rahatsızlık vermemek adına sana uğramadım) doğrudan numuneleri bıraksan. Mühendis arkadaşla (ki ilgilidir kendisi) konuşsan, bilmediklerini danışsan. </p><p></p><p>Bir hafta sonra alsan analiz raporunu, toprağın durumunu öğrensen, hangi gübreyi ne kadar atacağına emin olarak başlasan kafanda soru işareti olmadan. </p><p></p><p>Yani, fena mı olur?</p><p></p><p>Vereceğin destek parasını da geri alacaksın. Söz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 941005, member: 21067"] [b]ayçiçekler için tabana hangi gübre kullanalım?[/b] Hep aynı şeyi söylediğim için biri bana kızacak artık ama, toprağı bi tahlil ettirsen de öyle karar versen İskender Toprağım. Belki fosfor fazlası çıkacak, sadece üre atıp kurtulabileceksin, paran cebinde kalacak.. Bi poşet toprağı alıp tekirdağ ticaret borsasına gitsen, vaktin var ise 2. Katta Alper ' e (alper4u) uğrayıp bi çayını içtikten sonra en alt kata numuneleri bıraksan. Vaktin yoksa, yada rahatsızlık vermek istemiyorsan (ki Alper ' im kusuruma bakma, son sefer mesai saatinde geldiğim için rahatsızlık vermemek adına sana uğramadım) doğrudan numuneleri bıraksan. Mühendis arkadaşla (ki ilgilidir kendisi) konuşsan, bilmediklerini danışsan. Bir hafta sonra alsan analiz raporunu, toprağın durumunu öğrensen, hangi gübreyi ne kadar atacağına emin olarak başlasan kafanda soru işareti olmadan. Yani, fena mı olur? Vereceğin destek parasını da geri alacaksın. Söz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Ayçiçeği Taban Gübrelemesi Nasıl Olmalı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt