PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Ayçiçeği yedirmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aspir" data-source="post: 947560" data-attributes="member: 30918"><p><strong>Ynt: Ayçiçeği yedirmek</strong></p><p></p><p>Arkadaslar ,biz 2013 te yaglik cicek para etmeyince (tonuna tüccar 800 tl verince)</p><p>Sinirlendim,2 romork cicegi eve getirip 20 ton tahilla karistirdim ve hayvanlara yem ezme</p><p>Makinasinda ezerek verdim,bizde hayvan 2 grup biri besi digeri süt inegi ve manda</p><p>Beside pek fark etmedi cünki genelde besi yemi agirlikli besliyoruz</p><p>Ama ineklerde ve mandalarda sütün yag oranini artirdi özellikle mandalarin sütünden cok kaliteli kaymak oldu</p><p>Herhangi bir sakincasi varmi tam bilemiyorum Bilimsel olarak</p><p>Ama tahilla %10 gibi karistirir ezme olarak verirsen bir sakincasi olacagini sanmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aspir, post: 947560, member: 30918"] [b]Ynt: Ayçiçeği yedirmek[/b] Arkadaslar ,biz 2013 te yaglik cicek para etmeyince (tonuna tüccar 800 tl verince) Sinirlendim,2 romork cicegi eve getirip 20 ton tahilla karistirdim ve hayvanlara yem ezme Makinasinda ezerek verdim,bizde hayvan 2 grup biri besi digeri süt inegi ve manda Beside pek fark etmedi cünki genelde besi yemi agirlikli besliyoruz Ama ineklerde ve mandalarda sütün yag oranini artirdi özellikle mandalarin sütünden cok kaliteli kaymak oldu Herhangi bir sakincasi varmi tam bilemiyorum Bilimsel olarak Ama tahilla %10 gibi karistirir ezme olarak verirsen bir sakincasi olacagini sanmiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Ayçiçeği yedirmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt