PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Ayçiçeğine Hümik Asit uygulaması yapan war mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GÜRKAN" data-source="post: 838165" data-attributes="member: 160"><p><strong>Ynt: Ayçiçeğine Hümik Asit uygulaması yapan war mı?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Fehim abi, tohum kaplamasi olarak uyguladim gecen yil, yapis yspis oldu tohumlar, disklerin deliklerine humik asit sivanma yapti, sık sık temizlemek zorunda kaldik. Yag oranina etkisi sanay g46 ve 5542 de 1- 1.5 puan civari. Isin ilginc yani, bu denemeyi buyuk bir tarlada yspmistik. Son tarlaydi. Gubreyi yettiremddik. 10- 12 dekar yere hic gubre gitmedi. Buna ragmen aycicegi kafa büyüklükleri, gubreli yere gore hic ayrilmiyordu. Acaba humik asit kerameti mi iklimsel yada toprak yapisiyla alakali birsey mi onu anlayamadik. Toprak kuvvetli yagli kara krpir. Bu sene bir miktar yere topraktn 1 litre attim. Aycicegi buyuyunce de biovin ve gunebakan gübresi deneyecegim. Hasst zamani sonuclari yazarim yine</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÜRKAN, post: 838165, member: 160"] [b]Ynt: Ayçiçeğine Hümik Asit uygulaması yapan war mı?[/b] Fehim abi, tohum kaplamasi olarak uyguladim gecen yil, yapis yspis oldu tohumlar, disklerin deliklerine humik asit sivanma yapti, sık sık temizlemek zorunda kaldik. Yag oranina etkisi sanay g46 ve 5542 de 1- 1.5 puan civari. Isin ilginc yani, bu denemeyi buyuk bir tarlada yspmistik. Son tarlaydi. Gubreyi yettiremddik. 10- 12 dekar yere hic gubre gitmedi. Buna ragmen aycicegi kafa büyüklükleri, gubreli yere gore hic ayrilmiyordu. Acaba humik asit kerameti mi iklimsel yada toprak yapisiyla alakali birsey mi onu anlayamadik. Toprak kuvvetli yagli kara krpir. Bu sene bir miktar yere topraktn 1 litre attim. Aycicegi buyuyunce de biovin ve gunebakan gübresi deneyecegim. Hasst zamani sonuclari yazarim yine [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Ayçiçeğine Hümik Asit uygulaması yapan war mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt