PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ayçiçeklere DAP Gübresi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="soner2222" data-source="post: 1320054" data-attributes="member: 83988"><p>Cevap için çok teşekkür ederim. Yaprak gübresi kullanıyorum. Mümkün olduğunca da bor içeriği fazla olanlardan. Fakat biz kuru tarım yapıyoruz. Verimlerimiz de belli. Ovada 380-400 kg/da, diğer yerlerde (çok zayıf 2-3 parça vardı onları saymıyorum) 280 kg/da aldık. Sizde verimler nedir acaba?</p><p>Bir de eğer zamanınız varsa marka da vererek(isterseniz özelden) günü gününe ne kulladığınızı belirtebilir misiniz? Belki bu yıl sizin yönteminizi izleme fırsatım olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soner2222, post: 1320054, member: 83988"] Cevap için çok teşekkür ederim. Yaprak gübresi kullanıyorum. Mümkün olduğunca da bor içeriği fazla olanlardan. Fakat biz kuru tarım yapıyoruz. Verimlerimiz de belli. Ovada 380-400 kg/da, diğer yerlerde (çok zayıf 2-3 parça vardı onları saymıyorum) 280 kg/da aldık. Sizde verimler nedir acaba? Bir de eğer zamanınız varsa marka da vererek(isterseniz özelden) günü gününe ne kulladığınızı belirtebilir misiniz? Belki bu yıl sizin yönteminizi izleme fırsatım olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ayçiçeklere DAP Gübresi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt