PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ayçiçeklere DAP Gübresi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1320152" data-attributes="member: 86165"><p>Magnezyum fotosentez kapasitesini arttırır. Aynı gün ışığı ile atıyorum 1000kalori enerji üretiyorsa magnezyum desteği ile 1200 kalori enerji üretmesini sağlarsiniz. 12gunde yapacağı gelişmeyi 10gune indirir. Rakamlari tamamen örnek olsun diye veriyorum. </p><p></p><p>Bu da bitkinin hastalık soğuk gibi etkenlere karşı kendini koruması için ekstra enerji gereksinimi olduğu durumlarda harcayabilegi Daha fazla enerji edinmesini sağlar. </p><p></p><p>Dolaylı olarak soğuğa kurağa ve hastalıklara karşı direncini arttirdigi söylenebilir. </p><p></p><p>Magnezyum yapraktan da topraktan da uygulanabilir ucuzdur da alımı da kolaydır. Her bitkiye ek olarak verilebilir. Fayda maliyet olarak bakarsanız belki de en verimli seçenek olur. Magnezyum sülfat kg/2tl falan. Topraktan Bir İki kg yapraktan 200-300gram çok az maliyetle büyük katkı yaptırabilir. </p><p></p><p>Sülfat içerikli Gübreleri yapraktan uygularken ilaçlarla karıştırilmamasi gerekir onun dışında kalsiyum hariç her türlü yaprak gübresi ile de karıştırabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1320152, member: 86165"] Magnezyum fotosentez kapasitesini arttırır. Aynı gün ışığı ile atıyorum 1000kalori enerji üretiyorsa magnezyum desteği ile 1200 kalori enerji üretmesini sağlarsiniz. 12gunde yapacağı gelişmeyi 10gune indirir. Rakamlari tamamen örnek olsun diye veriyorum. Bu da bitkinin hastalık soğuk gibi etkenlere karşı kendini koruması için ekstra enerji gereksinimi olduğu durumlarda harcayabilegi Daha fazla enerji edinmesini sağlar. Dolaylı olarak soğuğa kurağa ve hastalıklara karşı direncini arttirdigi söylenebilir. Magnezyum yapraktan da topraktan da uygulanabilir ucuzdur da alımı da kolaydır. Her bitkiye ek olarak verilebilir. Fayda maliyet olarak bakarsanız belki de en verimli seçenek olur. Magnezyum sülfat kg/2tl falan. Topraktan Bir İki kg yapraktan 200-300gram çok az maliyetle büyük katkı yaptırabilir. Sülfat içerikli Gübreleri yapraktan uygularken ilaçlarla karıştırilmamasi gerekir onun dışında kalsiyum hariç her türlü yaprak gübresi ile de karıştırabilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ayçiçeklere DAP Gübresi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt