PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
ayçiçeklerinde hastalık!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 709378" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: ayçiçeklerinde hastalık!</strong></p><p></p><p>bu tür hastalıklar mantari fungusit türü hastalıklardır çaresi var.ama fungusit ilaçlarıyla mantari ilaçlarla çözülmez.</p><p> buradan birçok kez butür hastalıkların çaresi oldugunu yazdım ve özel iletide gönderdim sorunu olanlara ama kimse ilgilenmedi ve geri dönmedi.</p><p> bunlar işaçlarla çözmek hem palı hemde sorunu çözmüyor.</p><p> şikayeti olanlar özel ileti den mesaj atabilirler.</p><p>nohutda-arpadaa bugdayda bagda bahçede birçok üründe kullnabilirsiniz.</p><p> tonlarca parayı input vs ilaçlara pas ve kara leke ilaçlarına mantar ilaçlarına veriyorsunuz ...ismini söyleme şansım yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 709378, member: 988"] [b]Ynt: ayçiçeklerinde hastalık![/b] bu tür hastalıklar mantari fungusit türü hastalıklardır çaresi var.ama fungusit ilaçlarıyla mantari ilaçlarla çözülmez. buradan birçok kez butür hastalıkların çaresi oldugunu yazdım ve özel iletide gönderdim sorunu olanlara ama kimse ilgilenmedi ve geri dönmedi. bunlar işaçlarla çözmek hem palı hemde sorunu çözmüyor. şikayeti olanlar özel ileti den mesaj atabilirler. nohutda-arpadaa bugdayda bagda bahçede birçok üründe kullnabilirsiniz. tonlarca parayı input vs ilaçlara pas ve kara leke ilaçlarına mantar ilaçlarına veriyorsunuz ...ismini söyleme şansım yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
ayçiçeklerinde hastalık!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt