PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
AYÇİÇEKLERİNE YABANCI OT İLACI ATTIM ANCAK BİR PROBLEMLE KARŞI KARŞIYAYIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 260553" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: AYÇİÇEKLERİNE YABANCI OT İLACI ATTIM ANCAK BİR PROBLEMLE KARŞI KARŞIYAYIM</strong></p><p></p><p>abicim hiç korkma bizde bu sene olivia marka tohum ektik. bi tarlada gündendide verem otu çıktı. bizi de aldı bi telaş. sonra tohumu aldığımız yere gittik. adama dedik veem çıkartırmı diye. adamda çıkartır dedi. sonra bunu nasıl önleriz dedik. adam da senin attığın ilacı bize verdi. şisesi 60-70 lira mıydı ne bayağı pahalı. neyse biz ilacı tarlalara attık. ama gündendi 1.5 metre vardı. kırılma falan da olmadı. tarlamıza attık. daha sonra kellelerde sararma meydana geldi. fakat attıktan 2 gün sonra yağmur yağdı. bu yağmur kendini tekrar ettirdi. kellelerdeki sarılık şu an hiç yok gibi. zaten çiçek açmaya başladı. sadece ilacın çok olduğu yerde ki kellerin yapraklarında yanma var. eğer yağmur yağdıysa bir şey olmaz. pıtırağı öldürüyor. veremi öldürüyor. semiz otunu öldürüyor. ayrıca tarlada tek tük mısır vardı. onu da kurutmuş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 260553, member: 919"] [b]Ynt: AYÇİÇEKLERİNE YABANCI OT İLACI ATTIM ANCAK BİR PROBLEMLE KARŞI KARŞIYAYIM[/b] abicim hiç korkma bizde bu sene olivia marka tohum ektik. bi tarlada gündendide verem otu çıktı. bizi de aldı bi telaş. sonra tohumu aldığımız yere gittik. adama dedik veem çıkartırmı diye. adamda çıkartır dedi. sonra bunu nasıl önleriz dedik. adam da senin attığın ilacı bize verdi. şisesi 60-70 lira mıydı ne bayağı pahalı. neyse biz ilacı tarlalara attık. ama gündendi 1.5 metre vardı. kırılma falan da olmadı. tarlamıza attık. daha sonra kellelerde sararma meydana geldi. fakat attıktan 2 gün sonra yağmur yağdı. bu yağmur kendini tekrar ettirdi. kellelerdeki sarılık şu an hiç yok gibi. zaten çiçek açmaya başladı. sadece ilacın çok olduğu yerde ki kellerin yapraklarında yanma var. eğer yağmur yağdıysa bir şey olmaz. pıtırağı öldürüyor. veremi öldürüyor. semiz otunu öldürüyor. ayrıca tarlada tek tük mısır vardı. onu da kurutmuş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
AYÇİÇEKLERİNE YABANCI OT İLACI ATTIM ANCAK BİR PROBLEMLE KARŞI KARŞIYAYIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt