PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ayranımız Yok İçmeye....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 773821" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Ayranımız Yok İçmeye....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>abi söylediklerine aynen katılıyorum hermiyas abininde anlatmaya çalıştığı buydu sanırım fakat şöyle bir durumda var teknolojiyi gelir seviyelerine göre kısıtlamak daha doğrusu gelir seviyesine göre teknoloji kullanımı mal etmek mümkün değil günümüzde birçok kişinin kredi kartı vs var taksit maksit bi şekilde alıyor insanlar banada biraz abes geliyor 800-900 lira maaşla çalışan bir insanın 2-3 maaşı kadar telefonu alıp kullanması ama o insanlarda bir şekilde teknolojiden yararlanmak istiyorlar en doğal hakları da şuan internetten bir akıllı telefon bakıyorum ki bende hala nokia1112 kullanan biriyim o kadar para bu telefonlara verilmez diyorum ama gidip o telefonu da alacağım çünki artık en basitinden bir cep telefonu almak için bile 500 liraları gözden çıkarmak gerekiyor bence gelirinin 3 katı parası olan telefonu kullanan insanlar çokta yadırganmamalı hatta alışılmalı günümüz teknoloji çağı</p><p></p><p>son olarak biz nasıl mf 240ın yapabileceği işi td65d ile yapmak çiftçekere çokta ihtiyacımız yokken çiftçeker, daha ucuza aynı işi yapan td75 almak varken gidip dünya paralara nasıl mf5410 alıyorsak aynı şeydir çokta farklı değildir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 773821, member: 44293"] [b]Ynt: Ayranımız Yok İçmeye....[/b] abi söylediklerine aynen katılıyorum hermiyas abininde anlatmaya çalıştığı buydu sanırım fakat şöyle bir durumda var teknolojiyi gelir seviyelerine göre kısıtlamak daha doğrusu gelir seviyesine göre teknoloji kullanımı mal etmek mümkün değil günümüzde birçok kişinin kredi kartı vs var taksit maksit bi şekilde alıyor insanlar banada biraz abes geliyor 800-900 lira maaşla çalışan bir insanın 2-3 maaşı kadar telefonu alıp kullanması ama o insanlarda bir şekilde teknolojiden yararlanmak istiyorlar en doğal hakları da şuan internetten bir akıllı telefon bakıyorum ki bende hala nokia1112 kullanan biriyim o kadar para bu telefonlara verilmez diyorum ama gidip o telefonu da alacağım çünki artık en basitinden bir cep telefonu almak için bile 500 liraları gözden çıkarmak gerekiyor bence gelirinin 3 katı parası olan telefonu kullanan insanlar çokta yadırganmamalı hatta alışılmalı günümüz teknoloji çağı son olarak biz nasıl mf 240ın yapabileceği işi td65d ile yapmak çiftçekere çokta ihtiyacımız yokken çiftçeker, daha ucuza aynı işi yapan td75 almak varken gidip dünya paralara nasıl mf5410 alıyorsak aynı şeydir çokta farklı değildir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ayranımız Yok İçmeye....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt