PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
ayva bahçesi kurulumu ve ayva yetiştiriciliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bayram ay" data-source="post: 937291" data-attributes="member: 59243"><p><strong>Ynt: ayva bahçesi kurulumu ve ayva yetiştiriciliği</strong></p><p></p><p>İlginiz için teşekkür ederim ustalarım. Fidanlarım çarşamba günü geldi. 170 adet. İlçe tarım müdürü yanılmıyorsam ekmek ayvası demişti ama yarın tekrar çeşidini soracağım kendisine. 35 metre en 80 civarı boyunda tarla. İnşaallah güzel bir bahçe olacak. Fidanlar eksik gelirse eksik olan yerlere 2x2 ebatında italyan cinsi beyaz ve misket cinsi siyah üzüm bağı dikmeyi düşünüyorum. Eğer bu bahçeden berim alabilirsem 1000 kök ayva dikmeyi planlıyorum. Yıl da 50 ton civarı bir ürün alabilirim planlarım dahilinde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bayram ay, post: 937291, member: 59243"] [b]Ynt: ayva bahçesi kurulumu ve ayva yetiştiriciliği[/b] İlginiz için teşekkür ederim ustalarım. Fidanlarım çarşamba günü geldi. 170 adet. İlçe tarım müdürü yanılmıyorsam ekmek ayvası demişti ama yarın tekrar çeşidini soracağım kendisine. 35 metre en 80 civarı boyunda tarla. İnşaallah güzel bir bahçe olacak. Fidanlar eksik gelirse eksik olan yerlere 2x2 ebatında italyan cinsi beyaz ve misket cinsi siyah üzüm bağı dikmeyi düşünüyorum. Eğer bu bahçeden berim alabilirsem 1000 kök ayva dikmeyi planlıyorum. Yıl da 50 ton civarı bir ürün alabilirim planlarım dahilinde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
ayva bahçesi kurulumu ve ayva yetiştiriciliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt