PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Azaltılmış toprak işlemede yabancı ot kontrolü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1240196" data-attributes="member: 25349"><p>Biyodegredasyonu (ayrışması,parçalanması ) hızlı olduğu için toprakta kalıcılığının kısa olduğu ileri sürülüyor.Bunun aksini iddia eden yok.Ancak yeraltı sularına ulaşmasına engel olunmalı.Yol kenarları gibi çok büyük alanlarda kullanılması uzun vadede zararlı olabilir.Biz hasat sonrası sonbahar sürümüne kadar çok ot getiren,özellikle sarmaşık gibi çok yıllık otlarda bahar ot popülasyonunu azaltmak için kullanıyoruz.Ben pek kullanmam.Glifozat ve diğer pestisitlerin düşmanlığını yapan ''organikçi romantik''lerin 8 milyara ulaşan ve artışı hızlanan dünya nüfusu için kurtlu elma yemekten başka çözümleri de duymak istiyorum.</p><p>Biz de çiftçiler olarak bütün pestisitlerde,uygun dozu geçmemek ve uygulama-hasat süresi (özellikle sebze ve serada)ne maksimum dikkati göstermek gibi insani ve vicdani sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1240196, member: 25349"] Biyodegredasyonu (ayrışması,parçalanması ) hızlı olduğu için toprakta kalıcılığının kısa olduğu ileri sürülüyor.Bunun aksini iddia eden yok.Ancak yeraltı sularına ulaşmasına engel olunmalı.Yol kenarları gibi çok büyük alanlarda kullanılması uzun vadede zararlı olabilir.Biz hasat sonrası sonbahar sürümüne kadar çok ot getiren,özellikle sarmaşık gibi çok yıllık otlarda bahar ot popülasyonunu azaltmak için kullanıyoruz.Ben pek kullanmam.Glifozat ve diğer pestisitlerin düşmanlığını yapan ''organikçi romantik''lerin 8 milyara ulaşan ve artışı hızlanan dünya nüfusu için kurtlu elma yemekten başka çözümleri de duymak istiyorum. Biz de çiftçiler olarak bütün pestisitlerde,uygun dozu geçmemek ve uygulama-hasat süresi (özellikle sebze ve serada)ne maksimum dikkati göstermek gibi insani ve vicdani sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
Azaltılmış toprak işlemede yabancı ot kontrolü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt