PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
B B S TARIMSAL MEKANİZASYON
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan Özkan" data-source="post: 456262" data-attributes="member: 6784"><p><strong>Ynt: B B S TARIMSAL MEKANİZASYON</strong></p><p></p><p>5 para etmez romork yapiyorlar.gecen sene aldim 1 tane meger tekerlekleri 20 cm geriye koymuslar.isin aci tarafi ben firmayi aradigimda cevabin susekilde verilmesi.evet o romorkta hata vardi.mubarek insanlar madem sorun vardi neden benim aramami beklediniz.sonra romorku aldilar koyden.ha bugun ha yarin 1 ay sonra teslim ettiler.organizenin o yolu eskittim.en son gittigimde aldigim cevap daha enterasandi.zaten sizin romorka 2 kere nakliye yaprik gonderecez ,gelip durma dediler.madem iyi romrok yapsaydinizda gelip gitme olmasaydi.sanki tekerlerin yeri benim hatmmis gibi konustar.bizim romork koye geldikten sonra hala ogluda gitti aldi.ondada sorun var.tekerlegi surtuyor bilmem ne.benim romorku merak edenler bbs nin internet sitesine girin.cift dingilli 10 tonluk mavi romork.bu yazdiklarimi firma yetkilisi ne der acaba</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Özkan, post: 456262, member: 6784"] [b]Ynt: B B S TARIMSAL MEKANİZASYON[/b] 5 para etmez romork yapiyorlar.gecen sene aldim 1 tane meger tekerlekleri 20 cm geriye koymuslar.isin aci tarafi ben firmayi aradigimda cevabin susekilde verilmesi.evet o romorkta hata vardi.mubarek insanlar madem sorun vardi neden benim aramami beklediniz.sonra romorku aldilar koyden.ha bugun ha yarin 1 ay sonra teslim ettiler.organizenin o yolu eskittim.en son gittigimde aldigim cevap daha enterasandi.zaten sizin romorka 2 kere nakliye yaprik gonderecez ,gelip durma dediler.madem iyi romrok yapsaydinizda gelip gitme olmasaydi.sanki tekerlerin yeri benim hatmmis gibi konustar.bizim romork koye geldikten sonra hala ogluda gitti aldi.ondada sorun var.tekerlegi surtuyor bilmem ne.benim romorku merak edenler bbs nin internet sitesine girin.cift dingilli 10 tonluk mavi romork.bu yazdiklarimi firma yetkilisi ne der acaba [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
B B S TARIMSAL MEKANİZASYON
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt