PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
...:::B@LY@ S@T@RK€N-2:::...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 30834" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: ...:::B@LY@ S@T@RK€N-2:::...</strong></p><p></p><p>ztn 1 ay calısıyorlar kardes 2000bin bıle az....bn eskde traktor ve romorklar bnden balya basına 350krs verdım gecen sene 4 ıscı gunde en az 1000balya cekıorduk buda gunluk 350ytl eder..kepce fln kolaylık ama bana gore zman kaybı gunde 1000balya atmam lazım yerde balyam kalmaması lazım yoksa kılo kaybı oluyor...96ya kadar kagıt fabrıkalarına verıorduk tırlara paletle sarıyorduk bnce en buyuk kolaylık oydu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 30834, member: 426"] [b]Ynt: ...:::B@LY@ S@T@RK€N-2:::...[/b] ztn 1 ay calısıyorlar kardes 2000bin bıle az....bn eskde traktor ve romorklar bnden balya basına 350krs verdım gecen sene 4 ıscı gunde en az 1000balya cekıorduk buda gunluk 350ytl eder..kepce fln kolaylık ama bana gore zman kaybı gunde 1000balya atmam lazım yerde balyam kalmaması lazım yoksa kılo kaybı oluyor...96ya kadar kagıt fabrıkalarına verıorduk tırlara paletle sarıyorduk bnce en buyuk kolaylık oydu... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
...:::B@LY@ S@T@RK€N-2:::...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt