PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
B2530 traktöre ilaçlama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 852417" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: B2530 traktöre ilaçlama</strong></p><p></p><p>400 litre asılı tip alın. Sanaayide kafası çalışan bir ustaya 2 teker taktırın, 1 de söküp takılabilir ok yaptırın. Olsun çekilir tip 400 litre ilaçlama. Bizim yerler çok Eğimli. Asılır tip 400 litreyi yarım yada yarıdan az fazla dolduruyorum. Sorun olmuyor ama ön kalktığında sıkıntı olmasın diye altına iki de teker yaptırmayı düşünüyorum. Baktın kafa kaldırıyor, sıkıntı olacak, hidrolikleri sal yere, ilaçlama tekerin üstünde tıpış tıpış gelsin. Ya da daha en başında direk oka bağla, istediğin yere gir çık. </p><p></p><p>Düzde 1000 litre çekilir tipi her türlü çeker ama çok dik arazilerde sıkıntı yaşamamak için çekilir tip de olsa 400-500 litreyi geçmemek lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 852417, member: 21067"] [b]Ynt: B2530 traktöre ilaçlama[/b] 400 litre asılı tip alın. Sanaayide kafası çalışan bir ustaya 2 teker taktırın, 1 de söküp takılabilir ok yaptırın. Olsun çekilir tip 400 litre ilaçlama. Bizim yerler çok Eğimli. Asılır tip 400 litreyi yarım yada yarıdan az fazla dolduruyorum. Sorun olmuyor ama ön kalktığında sıkıntı olmasın diye altına iki de teker yaptırmayı düşünüyorum. Baktın kafa kaldırıyor, sıkıntı olacak, hidrolikleri sal yere, ilaçlama tekerin üstünde tıpış tıpış gelsin. Ya da daha en başında direk oka bağla, istediğin yere gir çık. Düzde 1000 litre çekilir tipi her türlü çeker ama çok dik arazilerde sıkıntı yaşamamak için çekilir tip de olsa 400-500 litreyi geçmemek lazım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
B2530 traktöre ilaçlama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt