PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
B5A SIVI ORGANİK GÜBRESİ KULLANAN VARMI NASIL NASIL KULLANILIR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 684959" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: B5A SIVI ORGANİK GÜBRESİ KULLANAN VARMI NASIL NASIL KULLANILIR</strong></p><p></p><p>arkadaşlar gübretaş ile ilgili bir konuda yazdım.</p><p> aynısını buradanda yazayım.</p><p>2004 yılından beri gübretaş ve toros gübre dahil bakanlıgın merkez araştırmaları da dahil üniversiteler de ve hocalar dahil avrupada bir çok ülkeyle ortak işelm yaptım yerli firmalarlada.</p><p> en son kaliteyi ve güvenceyi USA ürünlerinede yani iki firmada bulduk kaliteyi güveni pahalı ama gerçek gübere ve elemetleri buradan ismini yazmıyorum çünkü ters tepki oluyor.toprak üstü yeşil aksam yaprak ve damla artık ne sayarsanız sayın kullanılabilir.gübreleri gördügünüzde şimdiye kadar kandırıldıklarınızı ve boya ve su ve ne kullandıgınızı bilmediginizi göre bilirsiniz.</p><p></p><p> toprak altında başka yönetem çok ekomik yönetemle iş çözüyoruz şimdilik....toprak üstünde bu sistemle </p><p>gübrenin aya çıktıgı bir dönemde çok ucuza gübre satmalrı bunların bir örnegii.</p><p> konyada fuarda beni kimse ikna edemedi oradaki firmalardan ..</p><p>dada dün nevşehir hacıbektaş kızılagıl kasabasında 4 kişi 15-16 binliralık ilaç ve gübre almışlar nohutlar için toplam alan 400 dekar yok bile söylenen aynen böyle bir dostum var birtek o almamış zorlamışlar beni söyleyerek o ne derse onu yaparım diye..</p><p> halbuki bunların tamamı 4000 tl yi geçmezdi USA olasydı ve bilinçsiz çekilde konu ve ürünler kullnılıyor.</p><p>türkiyede yerli veya ithal hiçibir ürün nohut hastalıgına veya verime çare degildir...kimse çözemedi bunu zaten</p><p> çok ince bir çizgisi var bu işin bu formül kimsede yok..ilaç ve gübreciler anlamında ne yaparlarsa yapsınlar hiç fayda ve çare sağlayamazlar.çünkü araştırma yok...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 684959, member: 988"] [b]Ynt: B5A SIVI ORGANİK GÜBRESİ KULLANAN VARMI NASIL NASIL KULLANILIR[/b] arkadaşlar gübretaş ile ilgili bir konuda yazdım. aynısını buradanda yazayım. 2004 yılından beri gübretaş ve toros gübre dahil bakanlıgın merkez araştırmaları da dahil üniversiteler de ve hocalar dahil avrupada bir çok ülkeyle ortak işelm yaptım yerli firmalarlada. en son kaliteyi ve güvenceyi USA ürünlerinede yani iki firmada bulduk kaliteyi güveni pahalı ama gerçek gübere ve elemetleri buradan ismini yazmıyorum çünkü ters tepki oluyor.toprak üstü yeşil aksam yaprak ve damla artık ne sayarsanız sayın kullanılabilir.gübreleri gördügünüzde şimdiye kadar kandırıldıklarınızı ve boya ve su ve ne kullandıgınızı bilmediginizi göre bilirsiniz. toprak altında başka yönetem çok ekomik yönetemle iş çözüyoruz şimdilik....toprak üstünde bu sistemle gübrenin aya çıktıgı bir dönemde çok ucuza gübre satmalrı bunların bir örnegii. konyada fuarda beni kimse ikna edemedi oradaki firmalardan .. dada dün nevşehir hacıbektaş kızılagıl kasabasında 4 kişi 15-16 binliralık ilaç ve gübre almışlar nohutlar için toplam alan 400 dekar yok bile söylenen aynen böyle bir dostum var birtek o almamış zorlamışlar beni söyleyerek o ne derse onu yaparım diye.. halbuki bunların tamamı 4000 tl yi geçmezdi USA olasydı ve bilinçsiz çekilde konu ve ürünler kullnılıyor. türkiyede yerli veya ithal hiçibir ürün nohut hastalıgına veya verime çare degildir...kimse çözemedi bunu zaten çok ince bir çizgisi var bu işin bu formül kimsede yok..ilaç ve gübreciler anlamında ne yaparlarsa yapsınlar hiç fayda ve çare sağlayamazlar.çünkü araştırma yok... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
B5A SIVI ORGANİK GÜBRESİ KULLANAN VARMI NASIL NASIL KULLANILIR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt