PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BABAANNELER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 18891" data-attributes="member: 168"><p>Babaannem nişanlısından hamile kaldığını anlayana kadar karnındaki </p><p>be bek dört aylık olmuş. Kilo almasına rağmen böyle bir şey hiç aklına </p><p>gelmemiş çünkü 'evlenmeden' hamile kalınmaz sanıyormuş. </p><p> __________________________________________________ __________________ </p><p></p><p>Babaannem tam bir laz kadınıdır. Her zaman elleri ve ayakları </p><p>kınalıdır. 'Bir kadın öldüğü zaman ellerinde nişan yoksa </p><p>(tırnaklardaki kınayı kastediyor) zebaniler ellerini rendeleyecek' </p><p>der. Babaanne vallahi Stephen King halt etmiş yani yanında. </p><p> __________________________________________________ __________________ </p><p></p><p>Babaannem namazında niyazında bir kadındır. Ziyaretine gittiğimizde </p><p>ev </p><p>kalabalık da olsa hep televizyonlu odada namaz kılar. Alışmış olsa </p><p>gerek, sesten falan hiç rahatsız olmaz. Bir gün o namaza durmuşken </p><p>biz </p><p>televizyon izliyorduk. Kanalları gezerken birden babaannemin ahenkli </p><p>sesi dua ile karışık bir şekilde bizi dumurlara yelken </p><p>açtırdı: 'Velem </p><p>yuleeedd....Kanalı değiştirmeeee... Velem yekunlehu... Ajans </p><p>başlayacaaak...Kufuven ahad!' </p><p> __________________________________________________ __________________ </p><p></p><p>Yetmiş sekiz yaşında, tonton bir babaannem var. Ne kadar modern olsa </p><p>da gelişmiş teknolojiye ayak uydurmakta epey zorlanıyor. Buna en </p><p>güzel </p><p>örnek evimi aradığında telesekretere bıraktığı not : 'Babaannesi </p><p>aradı </p><p>dersiniz.' </p><p>_ _________________________________________________ __________________ </p><p></p><p>Brezilya-Almanya final maçını izliyorduk. Brezilya nın önemli bir </p><p>atağını yavaş çekim gösteriyorlardı. Babaannemin söylediklerini </p><p>aynen yazıyorum: </p><p>'Bu oğlanlar da amma yavaş oynuyorlar. Bizim yavrularımız aslan </p><p>gibiydi. Yine de elendiler.' </p><p>Canım babaannem seni çok seviyorum ama teknoloji işte, çocuklar ne </p><p>yapsın. </p><p>_ _________________________________________________ __________________ </p><p></p><p>İlkokuldayken Commodore 64 bilgisayarımla sık sık 'Ghost n Goblins' </p><p>oyununu oynardım. Bu oyunda amaç, mezarlıkta dolaşırken dirilen </p><p>ölüleri yeniden öldürmekti. Babaannem de ben oynarken izler, arkamda </p><p>sürekli Fatiha suresini okurdu. 'Babaanne onlar gavur, anlamazlar' </p><p>deyince de sinirlenip terlikle kovalardı. Tonton babaannemi çok </p><p>özlüyorum. </p><p>_ _________________________________________________ __________________ </p><p></p><p>Babaannem 58 milyon vererek aldığım gözaltı kremimi ellerine sürüp </p><p>bitirmiş </p><p>_ _________________________________________________ __________________ </p><p></p><p>İzmir deyken televizyonda Ajda Pekkan ı seyreden, birkaç gün sonra </p><p>Ankara ya döndüğünde televizyonda yine Ajda Pekkan a rastlayan </p><p>babaannemin yorumu: </p><p>Buraya da mı geldi bu zilli?! Nereye gitsem peşimde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 18891, member: 168"] Babaannem nişanlısından hamile kaldığını anlayana kadar karnındaki be bek dört aylık olmuş. Kilo almasına rağmen böyle bir şey hiç aklına gelmemiş çünkü 'evlenmeden' hamile kalınmaz sanıyormuş. __________________________________________________ __________________ Babaannem tam bir laz kadınıdır. Her zaman elleri ve ayakları kınalıdır. 'Bir kadın öldüğü zaman ellerinde nişan yoksa (tırnaklardaki kınayı kastediyor) zebaniler ellerini rendeleyecek' der. Babaanne vallahi Stephen King halt etmiş yani yanında. __________________________________________________ __________________ Babaannem namazında niyazında bir kadındır. Ziyaretine gittiğimizde ev kalabalık da olsa hep televizyonlu odada namaz kılar. Alışmış olsa gerek, sesten falan hiç rahatsız olmaz. Bir gün o namaza durmuşken biz televizyon izliyorduk. Kanalları gezerken birden babaannemin ahenkli sesi dua ile karışık bir şekilde bizi dumurlara yelken açtırdı: 'Velem yuleeedd....Kanalı değiştirmeeee... Velem yekunlehu... Ajans başlayacaaak...Kufuven ahad!' __________________________________________________ __________________ Yetmiş sekiz yaşında, tonton bir babaannem var. Ne kadar modern olsa da gelişmiş teknolojiye ayak uydurmakta epey zorlanıyor. Buna en güzel örnek evimi aradığında telesekretere bıraktığı not : 'Babaannesi aradı dersiniz.' _ _________________________________________________ __________________ Brezilya-Almanya final maçını izliyorduk. Brezilya nın önemli bir atağını yavaş çekim gösteriyorlardı. Babaannemin söylediklerini aynen yazıyorum: 'Bu oğlanlar da amma yavaş oynuyorlar. Bizim yavrularımız aslan gibiydi. Yine de elendiler.' Canım babaannem seni çok seviyorum ama teknoloji işte, çocuklar ne yapsın. _ _________________________________________________ __________________ İlkokuldayken Commodore 64 bilgisayarımla sık sık 'Ghost n Goblins' oyununu oynardım. Bu oyunda amaç, mezarlıkta dolaşırken dirilen ölüleri yeniden öldürmekti. Babaannem de ben oynarken izler, arkamda sürekli Fatiha suresini okurdu. 'Babaanne onlar gavur, anlamazlar' deyince de sinirlenip terlikle kovalardı. Tonton babaannemi çok özlüyorum. _ _________________________________________________ __________________ Babaannem 58 milyon vererek aldığım gözaltı kremimi ellerine sürüp bitirmiş _ _________________________________________________ __________________ İzmir deyken televizyonda Ajda Pekkan ı seyreden, birkaç gün sonra Ankara ya döndüğünde televizyonda yine Ajda Pekkan a rastlayan babaannemin yorumu: Buraya da mı geldi bu zilli?! Nereye gitsem peşimde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BABAANNELER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt