PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
babamin hobi bahçesi :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="B.BAŞARAN07" data-source="post: 850750" data-attributes="member: 46790"><p>Slm aleykum arkdslar uzun zamandr foruma giremiyorum girsemde oyle bi dolasip cikiyorum domates fidesini dün diktim bugün awara gibi biseyim babamin bahceyi bi gezeyim dedim burada baya bi cesit var babam yemek icn dikmis bn ise gözlemliyorum ne olcak ne olmacak gözlemlerim kayisi verimi gayet guzel ticari yapilabilir awokoda cok süper kiraz hic olmadi armut incir daha yeni resimlere sigmadi trabzon hurmasi ve naranciyede cok süper fasulye patates marul maydonoz sarimsak sogan gayet iyi buyrun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="B.BAŞARAN07, post: 850750, member: 46790"] Slm aleykum arkdslar uzun zamandr foruma giremiyorum girsemde oyle bi dolasip cikiyorum domates fidesini dün diktim bugün awara gibi biseyim babamin bahceyi bi gezeyim dedim burada baya bi cesit var babam yemek icn dikmis bn ise gözlemliyorum ne olcak ne olmacak gözlemlerim kayisi verimi gayet guzel ticari yapilabilir awokoda cok süper kiraz hic olmadi armut incir daha yeni resimlere sigmadi trabzon hurmasi ve naranciyede cok süper fasulye patates marul maydonoz sarimsak sogan gayet iyi buyrun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
babamin hobi bahçesi :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt