PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
BagFaş gübrelerini kulananlar var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 973211" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: BagFaş gübrelerini kulananlar var mı?</strong></p><p></p><p>aslında doğrusunu söylersek ege toros bagfaş ve gübretaş ve adını yazamayacağım bir sürü marka hiç biride iyi değil diyeceksinizki neden anlatması uzun sayfalar sürer ama ben sadece nedenlerden 1 tanesini kısaca özetleyeeyim avrupada 1 gübre tanesinin için de gübrerinin formülünde ne varsa hepsi hepsi o tanede bizdekilerde tanenin biri azotsa diğer tane fosfor artık senin ektiğin ürüne hangisi denk gelirse ürün onu almış olaçak diğerinden mahrum kalacak daha yazacak çok şey var ama benim yazacak sizin okuyucak zamanınız yok .......</p><p> hı dersiniz<ki ege toros bağfaş gübretaş hangisi iyi avrupayı karıştırma ozaman ben derimki bagfaş yıllardır toros kullandım arasırada gübretaş toros gübretaştan iyi ege en kötüleriydi şimdi son 2 veya 3 senedir iyi gübre yapıyor ama bağfaş en iyisi taneleri taş yapısında değilde sanki sert hamur yapısında torpağa düşünce erimeye ve çalışmaya hazır ......</p><p> ayrıca bayilere pek güvenilmez hangi gübre iyi diye değilde kar marjı hangisi yüksek se sana onu satmak ister buda zamanla değişir gübresi elinde şişen az satan fabrika bayiiye kıyak yapar bayide sana onu över....</p><p> en iyisi ve etkili kesin çözümse amerikan çifçisi gibi sıvı likit taban ve üst gübreleri ......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 973211, member: 25346"] [b]Ynt: BagFaş gübrelerini kulananlar var mı?[/b] aslında doğrusunu söylersek ege toros bagfaş ve gübretaş ve adını yazamayacağım bir sürü marka hiç biride iyi değil diyeceksinizki neden anlatması uzun sayfalar sürer ama ben sadece nedenlerden 1 tanesini kısaca özetleyeeyim avrupada 1 gübre tanesinin için de gübrerinin formülünde ne varsa hepsi hepsi o tanede bizdekilerde tanenin biri azotsa diğer tane fosfor artık senin ektiğin ürüne hangisi denk gelirse ürün onu almış olaçak diğerinden mahrum kalacak daha yazacak çok şey var ama benim yazacak sizin okuyucak zamanınız yok ....... hı dersiniz<ki ege toros bağfaş gübretaş hangisi iyi avrupayı karıştırma ozaman ben derimki bagfaş yıllardır toros kullandım arasırada gübretaş toros gübretaştan iyi ege en kötüleriydi şimdi son 2 veya 3 senedir iyi gübre yapıyor ama bağfaş en iyisi taneleri taş yapısında değilde sanki sert hamur yapısında torpağa düşünce erimeye ve çalışmaya hazır ...... ayrıca bayilere pek güvenilmez hangi gübre iyi diye değilde kar marjı hangisi yüksek se sana onu satmak ister buda zamanla değişir gübresi elinde şişen az satan fabrika bayiiye kıyak yapar bayide sana onu över.... en iyisi ve etkili kesin çözümse amerikan çifçisi gibi sıvı likit taban ve üst gübreleri ...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
BagFaş gübrelerini kulananlar var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt