PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Yedek Parça
Bağımsız hırolık mumkunmu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MasseyFerguson 265" data-source="post: 694935" data-attributes="member: 45839"><p><strong>Ynt: Bağımsız hırolık mumkunmu</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bizde 265 var 87 model onun hidrolik çıkışı yoktu damper falan kaldıramıyorduk. 2-3 sene önce taktırdık pistonlu akipman kaldırmak için bir şey fiyatını hatırlamıyorum 265 s lerdeki gibi oldu aynı fakat şu sorunu var eğer pistonla çalışmak istiyorsan hidrolikler kolları kalkmıyo onun ayarı var o ayarı diğer tarafa döndürürsen kollar çalışıyor piston çalışmıyor. Bide şu var en gıcık olduğum şey bu sene gübre atarken deli olduk. Gübre makinesini pistonla açıp kapatıyoruz o taktırdığımız parçadanın üstündeki dalgayı çeviriyoruz pistonla kapatıp açıyoruz ama hidrolikler aşşağı iniyo hep</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MasseyFerguson 265, post: 694935, member: 45839"] [b]Ynt: Bağımsız hırolık mumkunmu[/b] Bizde 265 var 87 model onun hidrolik çıkışı yoktu damper falan kaldıramıyorduk. 2-3 sene önce taktırdık pistonlu akipman kaldırmak için bir şey fiyatını hatırlamıyorum 265 s lerdeki gibi oldu aynı fakat şu sorunu var eğer pistonla çalışmak istiyorsan hidrolikler kolları kalkmıyo onun ayarı var o ayarı diğer tarafa döndürürsen kollar çalışıyor piston çalışmıyor. Bide şu var en gıcık olduğum şey bu sene gübre atarken deli olduk. Gübre makinesini pistonla açıp kapatıyoruz o taktırdığımız parçadanın üstündeki dalgayı çeviriyoruz pistonla kapatıp açıyoruz ama hidrolikler aşşağı iniyo hep [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Yedek Parça
Bağımsız hırolık mumkunmu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt