PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bağırsak düğümlenmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet_68" data-source="post: 1021414" data-attributes="member: 59825"><p>2 Yıl Önce Aynı Olay başıma geldi 7 aylık bir erkek hayvanda dedigin gibi bagırsaklar dolaşmış malesef kurtaramadık kendimiz kesmek zorunda kaldık benim sana tavsiyem başka bir veteriner cagır işinin ehli bir adam herzaman farklılık yaratır hic bir zaman tek bir hekime baglı kalmıycaksın bu devirde işini öyle sevip güzel hakkıyla yapanlar var ben cok gördüm ben şahsen bu tarz olaylarla karşılaşmamak icin 3 veteriner le aynı anda calışırım 3 ündende farklı farklı bilgiler fikirler alırım inan bak bu bilgi ve fikirler inekten fayda gelmez bu hayvan tutmaz bu hayvanda sorun yok diyen cok veteriner gördüm ama tam aksini söyleyipte kac tane hayvanımızıda kurtaran veteriner gördüm geçmiş olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet_68, post: 1021414, member: 59825"] 2 Yıl Önce Aynı Olay başıma geldi 7 aylık bir erkek hayvanda dedigin gibi bagırsaklar dolaşmış malesef kurtaramadık kendimiz kesmek zorunda kaldık benim sana tavsiyem başka bir veteriner cagır işinin ehli bir adam herzaman farklılık yaratır hic bir zaman tek bir hekime baglı kalmıycaksın bu devirde işini öyle sevip güzel hakkıyla yapanlar var ben cok gördüm ben şahsen bu tarz olaylarla karşılaşmamak icin 3 veteriner le aynı anda calışırım 3 ündende farklı farklı bilgiler fikirler alırım inan bak bu bilgi ve fikirler inekten fayda gelmez bu hayvan tutmaz bu hayvanda sorun yok diyen cok veteriner gördüm ama tam aksini söyleyipte kac tane hayvanımızıda kurtaran veteriner gördüm geçmiş olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bağırsak düğümlenmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt