PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bahçe için Massey 240 s mi ? 135 massey mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 708282" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: Bahçe için Massey 240 s mi ? 135 massey mi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Burda medenice konuşup bilgi alışverişi yapıyoruz konuyu başka yerlere saptırma lütfen hele hele kulaktan dolma bilgilerle kendin biliyomuşsun gibi konuşuyosun demen yokmu. Ama büyüğümsün genede saygısızlık etmek istemiyorum yalnız sen nerden biliyorsun benim bilip bilmediğimi onu anlamadım ben ?</p><p></p><p></p><p>Tekrar anlatayım istersen, adam neden hergün ağırlık söküp taksın eğer sürekli eğimli arazide çalışıyorsa bi kere takar kalır bu kadar basit. yok sezon biter adam motoru sağa sola gitmeye kullanır çıkarır ağırlıkları bunu demeye çalışıyorum. Ayrıca sırtında taş taşımıyorsun altı üstü 35 kg ağırlık. Koyuyosun tampona oldu bitti. Neyse bunu geçtim diyorsunki 135 değişmedik parçası kalmamıştır. Neden değişsin anlamıyorumki sonuçta bu traktörleri uçurumdan aşağı atmıyoruz. Hala op orjinal 135 ler var ve sorunsuz çalışıyorlar. Ayrıca bu tarım aleti, bozulur,kırılır kopar ona sözüm yok ama genelde bozulan yerler sadece 135 te bozulmuyorki bizimkindede bozuluyor komşudada bozuluyor yani herkezde bozuluyor ama bu sebepten motorun bütün hepsini atmıyoruzki jant yarıldıysa jant hidrolik bozulduysa hidrolik sorun her neyse. Diyorsunki sen kendi bölgen için konuşuyorsun ben genel için konuşuyorum ama burda senin yaptığın yanlış değil mi ? Sen benim bölgemi bilmeden nasıl genel olarak konuşabilirsin bu sallamak olmazmı ? Ben kendi bölgemi bildiğim için özellikle belirttim bizim bölgemizde diye bilmediğim yer hakkında atıp tutacak değilim. Traktör hakkında kendime yetecek kadar bilgiye sahibim çok şükür tabiki öğreneceğim çok şey var ama sürekli gelişen teknolojide elimden geldiği kadar öğrenmeye çalışıyorum. </p><p></p><p>Belki benim görüşlerime katılmaya bilirsin katılmak zorunda da değilsin zaten ama <span style="color: red">ben senin görüşüne saygı duyuyorsam sende benim görüşlerime saygı duymak zorundasın.</span> Umarım anlatabilmişimdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 708282, member: 45767"] [b]Ynt: Bahçe için Massey 240 s mi ? 135 massey mi[/b] Burda medenice konuşup bilgi alışverişi yapıyoruz konuyu başka yerlere saptırma lütfen hele hele kulaktan dolma bilgilerle kendin biliyomuşsun gibi konuşuyosun demen yokmu. Ama büyüğümsün genede saygısızlık etmek istemiyorum yalnız sen nerden biliyorsun benim bilip bilmediğimi onu anlamadım ben ? Tekrar anlatayım istersen, adam neden hergün ağırlık söküp taksın eğer sürekli eğimli arazide çalışıyorsa bi kere takar kalır bu kadar basit. yok sezon biter adam motoru sağa sola gitmeye kullanır çıkarır ağırlıkları bunu demeye çalışıyorum. Ayrıca sırtında taş taşımıyorsun altı üstü 35 kg ağırlık. Koyuyosun tampona oldu bitti. Neyse bunu geçtim diyorsunki 135 değişmedik parçası kalmamıştır. Neden değişsin anlamıyorumki sonuçta bu traktörleri uçurumdan aşağı atmıyoruz. Hala op orjinal 135 ler var ve sorunsuz çalışıyorlar. Ayrıca bu tarım aleti, bozulur,kırılır kopar ona sözüm yok ama genelde bozulan yerler sadece 135 te bozulmuyorki bizimkindede bozuluyor komşudada bozuluyor yani herkezde bozuluyor ama bu sebepten motorun bütün hepsini atmıyoruzki jant yarıldıysa jant hidrolik bozulduysa hidrolik sorun her neyse. Diyorsunki sen kendi bölgen için konuşuyorsun ben genel için konuşuyorum ama burda senin yaptığın yanlış değil mi ? Sen benim bölgemi bilmeden nasıl genel olarak konuşabilirsin bu sallamak olmazmı ? Ben kendi bölgemi bildiğim için özellikle belirttim bizim bölgemizde diye bilmediğim yer hakkında atıp tutacak değilim. Traktör hakkında kendime yetecek kadar bilgiye sahibim çok şükür tabiki öğreneceğim çok şey var ama sürekli gelişen teknolojide elimden geldiği kadar öğrenmeye çalışıyorum. Belki benim görüşlerime katılmaya bilirsin katılmak zorunda da değilsin zaten ama [color=red]ben senin görüşüne saygı duyuyorsam sende benim görüşlerime saygı duymak zorundasın.[/color] Umarım anlatabilmişimdir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bahçe için Massey 240 s mi ? 135 massey mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt