PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Bahçede Budama Sonrası...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 908294" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: Bahçede Budama Sonrası...</strong></p><p></p><p></p><p>benimde niyetim var yeni bir traktör almaya tdb 65 lik dayım aldı kullandım güzel motor ama fiyatıda epey var sıfır almak zor iş ikinci eldede fiyatlar yüksek gövdeden kırma tn75 ler var 2005 -06 model fiyat olarak daha uygun üstelik avrupa traktör ama galericiler pek tavsiye etmedi sanırım elinde olmadığı için elinde olan bi traktör olsa öve öve bitiremezdi bide bahçelerde kullanmak için biçilmiş kaftan antonio carrarolar var çok acayip makinalar yanlız onlarında fiyatları çok uçuk</p><p>bizim emektar 240 ı garaja çekip yeni bi traktör alalım diyoruz ama bakalım zeytinleri bi satalımda </p><p>newhollandda hoşuma gitmeyen tek şey dayımın traktörden edindiğim tecrübeden yola çıkarak söylüyorum bazı viteslerde özellikle yüksek viteslerde traktörün arkasından metalik sesler geliyor dayıoğluna dedim bunu bi servise gittiğinde sor vites kutusunda arıza var galiba dedim sormuş servis devirsiz kullandığınızdan olmuş demiş ama bizim emektarla 3 le kalksamda böyle sesler gelmezken tdb de boş traktörle bile yolda vites atınca saçma sapan sesler geliyor vitesi düşürüyorum kesiliyor gerçekten </p><p>ama yol vitesi denilen 3-1 3-2 kullanılmıyor dayımlarda anlamıyor pek traktörden servis ne derse tmm diyorlar ama bayiler ve servisler işine gelmeyince böyle arızaları geçiştirmekten yana tutum sergiliyor özellikle servis istiyorki sorun büyüsün iş büyüsün para büyüsün neyse mesaj uzun oldu sen ne diyorsun bu işe senin traktörde de böylemi bu durum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 908294, member: 55057"] [b]Ynt: Bahçede Budama Sonrası...[/b] benimde niyetim var yeni bir traktör almaya tdb 65 lik dayım aldı kullandım güzel motor ama fiyatıda epey var sıfır almak zor iş ikinci eldede fiyatlar yüksek gövdeden kırma tn75 ler var 2005 -06 model fiyat olarak daha uygun üstelik avrupa traktör ama galericiler pek tavsiye etmedi sanırım elinde olmadığı için elinde olan bi traktör olsa öve öve bitiremezdi bide bahçelerde kullanmak için biçilmiş kaftan antonio carrarolar var çok acayip makinalar yanlız onlarında fiyatları çok uçuk bizim emektar 240 ı garaja çekip yeni bi traktör alalım diyoruz ama bakalım zeytinleri bi satalımda newhollandda hoşuma gitmeyen tek şey dayımın traktörden edindiğim tecrübeden yola çıkarak söylüyorum bazı viteslerde özellikle yüksek viteslerde traktörün arkasından metalik sesler geliyor dayıoğluna dedim bunu bi servise gittiğinde sor vites kutusunda arıza var galiba dedim sormuş servis devirsiz kullandığınızdan olmuş demiş ama bizim emektarla 3 le kalksamda böyle sesler gelmezken tdb de boş traktörle bile yolda vites atınca saçma sapan sesler geliyor vitesi düşürüyorum kesiliyor gerçekten ama yol vitesi denilen 3-1 3-2 kullanılmıyor dayımlarda anlamıyor pek traktörden servis ne derse tmm diyorlar ama bayiler ve servisler işine gelmeyince böyle arızaları geçiştirmekten yana tutum sergiliyor özellikle servis istiyorki sorun büyüsün iş büyüsün para büyüsün neyse mesaj uzun oldu sen ne diyorsun bu işe senin traktörde de böylemi bu durum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Bahçede Budama Sonrası...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt