PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
Bahçede hangisi deere mi kubota mı ? mükemmel bir test
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="uraltay" data-source="post: 477707" data-attributes="member: 34076"><p><strong>Ynt: Bahçede hangisi deere mi kubota mı ? mükemmel bir test</strong></p><p></p><p>kubota nasıl bir traktördür bilmiyorum ama ben gözümü açtığımda jd lerle tanıştım. kubotanın geçmişi kaç yıl ki? teknoloji gökten inmiyor. her firma kullandığı teknolojiyi sürekli değiştirir, geliştirir. bu bakımdan kubotanın eski firmalarla yarışa girebilmesi için baya bir yol kat etmesi lazım. satışların fazla olması ile övünmek de yersiz. kaliteli mal alamayanlar biraz daha cazip, fiyatı ucuz ama emsalleriyle aynı özelliklere sahip traktör alırlar. kubota videolardaki kendisinde eksik olan ve sizin basit bulup küçümsediğiniz özellikleri traktörüne eklese bu sefer de fiyatı artacak, alıcılar aynı fiyata ya da çok az daha fark vererek jd yi tercih edecekler. ben şahsen kubotanın teknolojisinin jd den üstün olmadığını düşünüyorum. ama gönlüm japonlardan yana. en azından dünyada bizi gerçekten seven nadir milletlerden japonlar. otomobilde kendilerini kanıtladılar, bugün alacağım her otomobil japon olur. ama traktör için biraz zaman var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uraltay, post: 477707, member: 34076"] [b]Ynt: Bahçede hangisi deere mi kubota mı ? mükemmel bir test[/b] kubota nasıl bir traktördür bilmiyorum ama ben gözümü açtığımda jd lerle tanıştım. kubotanın geçmişi kaç yıl ki? teknoloji gökten inmiyor. her firma kullandığı teknolojiyi sürekli değiştirir, geliştirir. bu bakımdan kubotanın eski firmalarla yarışa girebilmesi için baya bir yol kat etmesi lazım. satışların fazla olması ile övünmek de yersiz. kaliteli mal alamayanlar biraz daha cazip, fiyatı ucuz ama emsalleriyle aynı özelliklere sahip traktör alırlar. kubota videolardaki kendisinde eksik olan ve sizin basit bulup küçümsediğiniz özellikleri traktörüne eklese bu sefer de fiyatı artacak, alıcılar aynı fiyata ya da çok az daha fark vererek jd yi tercih edecekler. ben şahsen kubotanın teknolojisinin jd den üstün olmadığını düşünüyorum. ama gönlüm japonlardan yana. en azından dünyada bizi gerçekten seven nadir milletlerden japonlar. otomobilde kendilerini kanıtladılar, bugün alacağım her otomobil japon olur. ama traktör için biraz zaman var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Alıntılar)
Bahçede hangisi deere mi kubota mı ? mükemmel bir test
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt