PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Bekir Pakdemirli: "2050'deki nüfusu doyurmak için, %60 fazla üretmek zorundayız"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="beytullah özcan" data-source="post: 1395919" data-attributes="member: 63955"><p>Dünya nüfusu artıyor tabi bunun yanında ülkemizin nüfusuda artıyor, bu artan nüfusu beslemek için insanlarda yeni üretim çeşitleri yeni üretim alanları bulmak geliştirmek için çalışmalar tezler ortaya koyuyor dikey tarım doku kültürü su kültürü gibi.</p><p>Küçükken okulda tvlerde 65 milyon derlerdi şimdi 85 milyon oldu yüksek hızda nüfüsumuz artıyor, bana kalırsa bu nüfus artışına bir çözüm bulunmaya çalışılmalı. Ülke nufusu 85 milyon diyelim fakat azerbaycanlısı afganlısı suriyelisi , siyahiler, Türkmenistanlılar Özbekistanlılar vs vs diye diye bana göre 100 milyon üzeri yaşayan var ve biz üreticiler görünürde 85 olan ama normalde 100milyon kişiyi beslemeye çalışıyoruz bu bana göre farkına varılmayan çok büyük bir sorun. Ülke giriş çıkışı sıkı olacak her elini kolunu sallayan hesap vermeden ne iş yapacağı belli olmadan ülkeye giremeyecek, şuan ülkede bulunan ne iş yaptığı belli olmayan buraya okumaya gelip okul bitincede iş bulup ülkesine dönemeyen yabancılar bence ülkeden çıkarılmalı, tüm mültecilerin durumu incelenecek ve buna göre ülkeden sınır dışı edilecek. Kendi vatandaşlarımızada nütus artışı için tedbirler getirilmeli nüfus baskılanmalı diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beytullah özcan, post: 1395919, member: 63955"] Dünya nüfusu artıyor tabi bunun yanında ülkemizin nüfusuda artıyor, bu artan nüfusu beslemek için insanlarda yeni üretim çeşitleri yeni üretim alanları bulmak geliştirmek için çalışmalar tezler ortaya koyuyor dikey tarım doku kültürü su kültürü gibi. Küçükken okulda tvlerde 65 milyon derlerdi şimdi 85 milyon oldu yüksek hızda nüfüsumuz artıyor, bana kalırsa bu nüfus artışına bir çözüm bulunmaya çalışılmalı. Ülke nufusu 85 milyon diyelim fakat azerbaycanlısı afganlısı suriyelisi , siyahiler, Türkmenistanlılar Özbekistanlılar vs vs diye diye bana göre 100 milyon üzeri yaşayan var ve biz üreticiler görünürde 85 olan ama normalde 100milyon kişiyi beslemeye çalışıyoruz bu bana göre farkına varılmayan çok büyük bir sorun. Ülke giriş çıkışı sıkı olacak her elini kolunu sallayan hesap vermeden ne iş yapacağı belli olmadan ülkeye giremeyecek, şuan ülkede bulunan ne iş yaptığı belli olmayan buraya okumaya gelip okul bitincede iş bulup ülkesine dönemeyen yabancılar bence ülkeden çıkarılmalı, tüm mültecilerin durumu incelenecek ve buna göre ülkeden sınır dışı edilecek. Kendi vatandaşlarımızada nütus artışı için tedbirler getirilmeli nüfus baskılanmalı diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Bekir Pakdemirli: "2050'deki nüfusu doyurmak için, %60 fazla üretmek zorundayız"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt